Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european.Anuntul facut de Ursula von der Leyen

Antena3 Antena3,
Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european.Anuntul facut de Ursula von der Leyen

Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european. Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, declara ca nominalizarile pentru Ungaria, Romania si Franta sunt inca. continuă pe Antena3

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Cum arata o zi din viata lui Horia Brenciu. Ma intalnesc cu Andi Moisescu! De cand s-a intors la PRO TV, nu mai are nici timp sa respire

Horia Brenciu a postat un mesaj extrem de asteptat de fanii sai. Cunoscutul cantaret a marturisit cum decurge o zi din viata sa. Acesta a mentinut mai apoi o discutie cu prietenii din online legata de programul fiecaruia pentru ziua de azi. Cum au reactionat cei care il urmaresc pe juratul de la Vocea Romaniei .

Kelemen Hunor: Acest guvern nu mai are resurse si trebuie schimbat. Care este oferta Opozitiei?

Guvernul actual nu mai are resursele necesare, nici profesional, nici politice, pentru a-si continua activitatea, nefiind nici validat de Parlament, dupa iesirea ALDE de la guvernare, a afirmat joi presedintele.

Siegfried Muresan: Ursula von der Leyen nu va accepta un candidat desemnat de un prim-ministru aflat in plina procedura de destituire

Romania mai are de asteptat in privinta comisarului european. Cel putin asta sustine europarlamentarul liberal Siegfried Muresan care afirma ca presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, nu va accepta un candidat propus de un premier care este in procedura de destituire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )