Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania mai este parte a Uniunii Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania mai este parte a Uniunii Europene

Iata ca m-am inselat. Dezastrul este deja de proportii. Si inca nici nu au inceput cele sase luni. Cat am fost ambasador am trecut prin cred) zece asemenea presedintii rotative. Am participat la numeroase mese, simpozioane etc. Mi se pareau un fel de sezatori sovietice, fara nici o finalitate. Un fel de fleanca-fleanca, asa cum place eurocratilor de la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Romania mai este parte a Uniunii Europene?

Iata ca m-am inselat. Dezastrul este deja de proportii. Si inca nici nu au inceput cele sase luni. Cat am fost ambasador am trecut prin cred) zece asemenea presedintii rotative. Am participat la numeroase mese, simpozioane etc. Mi se pareau un fel de sezatori sovietice, fara nici o finalitate. Un fel de fleanca-fleanca, asa cum place eurocratilor de la Bruxelles.

Romania vs Bulgaria: una se indeparteaza, alta se apropie de nucleul Uniunii Europene. Ce inseamna votul din Parlamentul European si raportul MCV

Guvernarea PSD-ALDE-UDMR a smucit Romania de pe traseul european, i-a scos centura de siguranta si a blocat-o pe banda de urgenta a UE. in acest timp, Bulgaria face pasi din ce in ce mai apasati spre nucleul dur al Uniunii Europene si obtine victorii de etapa importante.

Liviu Plesoianu, rezolutie impotriva ipocriziei Uniunii Europene: Tara mea nu exporta coruptie in niciuna dintre tarile dumneavoastra

Deputatul Liviu Plesoianu a prezentat, pe Facebook, o rezolutie impotriva ipocriziei Uniunii Europene, in care sustine, printre altele, ca Romania nu exporta coruptie in nicio tara europeana, mentionand c?.

Volumul lui Paul Lendvai, Ungaria luiOrban, primeste Premiul Uniunii Europene pentru eseu

VolumulUngaria lui Orbande Paul Lendvai, aparut in limba romana la editura Polirom, in traducerea Mariei-Magdalena Anghelescu, este castigatorul editiei din acest an a Premiului Uniunii Europene pentru eseu.

Finlanda se ofera sa preia in locul Romaniei presedintiei Consiliului Uniunii Europene daca nu suntem pregatiti

Disputele din plan intern ridica semne de intrebare privind pregatirea Romaniei de a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene. Dupa ce Iohannis a afirmat ca nu suntem pregatiti, premierul.

Guvernul finlandez si-a manifestat disponibilitatea de a prelua mai devreme presedintia Consiliului UE daca autoritatile de la Bucuresti vor solicita acest lucru. MAE: Romnia este pregatita sa preia mandatul la 1 ianuarie 2019

Guvernul finlandez si-a manifestat disponibilitatea de a prelua mai devreme presedintia Consiliului Uniunii Europene in cazul in care autoritatile de la Bucuresti vor solicita acest lucru, insa Executivul de la Bucuresti nu si-a exprimat intentia de a amana preluarea presedintiei Consiliului Uniunii, potrivit presei de la Helsinki. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat marti seara, afirmand ca Romania este pregatita pentru preluarea mandatului la 1 ianuarie 2019, iar pregatirile se desfasoara conform calendarului. MAE transmite, de asemenea, ca, in urma clarificarilor oferite de Ambasada Romaniei la Helsinki, principalul cotidian finlandez a publicat o actualizare a informatiei ce trateaza declaratiile oficialilor finlandezi, actualizare care cuprinde pozitia Executivului roman si clarifica faptul ca Romania nu se afla in imposibilitatea de a-si exercita mandatul si nu va solicita asistenta Guvernului finlandez.

Ministerul de Externe reactioneaza dupa anuntul premierului finlandez: Romania este pregatita pentru preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat dupa aparitia in spatiul public a unei declaratii facute de premierul finlandez Juha Sipila prin care se anunta ca Finlanda este pregatita sa preia ea.

Un europarlamentar german cere sanctionarea Romaniei prin activarea articolul 7 din Tratatul Uniunii Europene

Cu doar o zi inainte ca rezolutia privind situatia statului de drept din Romania in Parlamentul European, un europarlamentar germen merge mai departe si cere masura extrema pentru Romania, articolul 7 din.

Premierul finlandez Juha Sipila: Finlanda nu va inlocui Romania la presedintia Uniunii Europene

Premierul finlandez Juha Sipila, care anuntase luni seara disponibilitatea tarii sale de face schimb cu Romania pentru asigurarea presedintiei UE in prima jumatate a anului viitor, daca i se va solicita acest lucru, a declarat marti ca Romania nu are intentia de a amana exercitarea acestor prerogative, relateaza yle. fi.

Premierul finlandez, Juha Sipila: Finlanda nu va inlocui Romania la presedintia Uniunii Europene

Premierul finlandez Juha Sipila, care anuntase luni seara disponibilitatea tarii sale de face schimb cu Romania pentru asigurarea presedintiei UE in prima jumatate a anului viitor, daca i se va solicita acest lucru, a declarat marti ca Romania nu are intentia de a amana exercitarea acestor prerogative, relateaza yle. fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )