Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania ocupa locul al doilea in Europa la rata deceselor cauzate de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Romania ocupa locul al doilea in Europa la rata deceselor cauzate de COVID-19

Clasamentul este facut de Centrul European pentru Preventia si Controlul Bolilor si inregistreaza decesele din ultimele 14 zile ale persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Romania este pe locul 2 in Europa la rata deceselor provocate de noul coronavirus

Centrul European pentru Preventia si Controlul Bolilor a avertizat in cursul zilei de marti ca Romania are o rata a deceselor, in ultimele 14 zile, de 4,5 la 100. 000 de locuitori. Doar in Cehia situatia este ma.

Bucurestiul, pe locul 1 in Europa la costurile cu sanatatea cauzate de poluarea aerului. Fiecare bucurestean pierde anual 3.000 de euro din cauza poluarii

Romania inregistreaza cel mai mare cost mediu al poluarii pentru sanatate din Europa, cu 30% peste media europeana, iar Bucurestiul este orasul european cel mai afectat de costurile cauzate de poluarea aerului. Fiecare locuitor al capitalei pierde anual, in medie, 3. 004 euro din cauza poluarii, arata studiul Impactul poluarii aerului asupra costurilor pentru sanatate, publicat de Alianta Europeana de Sanatate Publica. Rezultatele sunt relevante si in contextul pandemiei COVID-19, cercetarile aratand ca o calitate inferioara a aerului poate creste mortalitatea in cazurile de COVID-19.

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

De ce Romania ocupa un loc de frunte pe podiumul negru al mortalitatii de Covid-19?

Ni se spune iarasi si iarasi in aceste zile ca am ajuns ca in Italia si ca in Romania medicii trebuie sa aleaga cine traieste si cine moare.

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )