Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania va pierde trei miliarde de euro din fonduri europene daca marim pensiile, anunta Iohannis

România Liberă România Liberă,
Romania va pierde trei miliarde de euro din fonduri europene daca marim pensiile, anunta Iohannis

Romaniei i se vor taia trei miliarde de euro din fonduri europene daca intra in vigoare marirea pe. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Romania va deconta, din fonduri europene, banii pentru testele RT-PCR. Ar urma sa primeasca 200 de milioane de euro

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera din fonduri europene banii cheltuiti pe testele RT-PCR efectuate la nivel national pentru identificarea infectiilor cu coronavirus. Ministerul a depus spre.

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

Proiectul noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni intra in line dreapta. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene

Dupa ce Ministerul Fondurilor Europene a aprobat cererea de finantare privind construirea statiei de metrou de pe Soseaua Berceni, care va face legatura zonei de sud a Bucurestiului cu nordul si centrul Capitalei, prin prisma investitiilor facute in ultimii 4 ani, aceasta zona are toate sansele sa devina noul hub de business al Capitalei si sa genereze mii de locuri de munca bine platite, transmite Primaria Sectorului 4, intr-un comunicat.

MARCEL BOLOS: Fonduri europene de doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economie, in urmatoarele 6 luni

Fonduri europene de pana la doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economia Romaniei in urmatoarele sase luni, a afirmat, marti, intr-o dezbatere de specialitate, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, citat de Agerpres.

Lucian Bode: Proiectele de infrastructura feroviara inregistreaza mari intarzieri. Romania a pierdut fonduri europene de 320 de milioane de euro din cauza blocajelor in instanta

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, ca Romania a pierdut, pana la sfarsitul anului trecut, fonduri europene nerambursabile de 320 de milioane de euro alocate prin programul Connecting.

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

Citu: Piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat luni ca a intra in indicele FTSE Russell inseamna ca piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti.

Ministrul Transporturilor: Romania a pierdut 320 milioane de euro din cauza blocajelor din instanta

Romania a pierdut 320 de milioane de euro alocate prin programul Connecting Europe Facility CEF) pentru cele trei sectiuni de cale ferata dintre Brasov si Sighisoara, parte a Coridorului feroviar IV Pan-European, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Iohannis avertizeaza: Ni se vor taia 3 miliarde de euro fonduri europene

Presedintele Klaus Iohannis spune ca inalti responsabili din Comisia Europeana au avertizat ca, daca.

Spitalul Judetean Alba va primi fonduri europene de aproape 50 milioane euro pentru modernizare si extindere

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )