Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania plateste 12 milioane euro avans pentru vaccinul anti-Covid-19

România Liberă România Liberă,
Romania plateste 12 milioane euro avans pentru vaccinul anti-Covid-19

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat miercuri ca a autorizat o plata externa catre Comisia E. continuă pe România Liberă

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Romania pune pe masa 12 milioane de euro: de ce suma e vitala pentru sanatatea cetatenilor

Romania a aprobat o plata de 12 milioane de euro, iar suma e vitala pentru sanatatea cetatenilor. Romania pune banii pe masa pentru a se asigura ca unul dintre vaccinurile anti-Covid.

Ajutoare de stat de 500 milioane euro in total pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine, din anul 2021, noi ajutoare de stat pentru a compensa o parte din pierderile suferite ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19 in anul 2020, printr-o schema in valoare totala de 500 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, ministrul Economiei.

Romania a achitat avansul pentru vaccinul anti-COVID. Florin Citu: Am semnat plata externa catre CE, in suma de 12 milioane de Euro (VIDEO)

Guvernul a intreprins primii pasi concreti pentru achizitionarea vaccinului anti-covid-19, iar campania de vaccinare din primul semestru al anului viitor incepe sa nu mai fie doar o promisiune. Ministrul.

UE a ajuns la un acord si cu Moderna pentru vaccinul anti-COVID. Se vor cumpara pana la 160 de milioane de doze

Uniunea Europeana a incheiat un acord cu Moderna pentru vaccinul contra noului coronavirus dezvoltat de firma americana de biotehnologie. Este al saselea contractincheiat de reprezentnatii Bruxelles-ului cu.

SUA au depasit pragul de 12 milioane de infectari cu SARS-CoV-2. Restrictii de deplasare impuse in California

Statele Unite au depasit sambata pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2, potrivit datelor Universitatii Johns Hopkins, iar aici au fost inregistrate, in total, peste 255. 000 de decese asociate.

SUA au depasit pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2

Statele Unite au depasit sambata pragul de 12 milioane de contaminari cu SARS-CoV-2, potrivit datelor Universitatii Johns Hopkins, iar aici au fost inregistrate, in total, peste 255. 000 de decese asociate, relateaza news. ro.

Cat a platit Romania avans pentru vaccinul anti-Covid. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca Romania a semnat deja pentru plata avansului catre Comisia Europeana vizand furnizarea milioanelor de doze de vaccin anti-Covid-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )