Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Antena3 Antena3,
Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19. continuă pe Antena3

Romania a achitat avansul pentru vaccinul anti-COVID. Florin Citu: Am semnat plata externa catre CE, in suma de 12 milioane de Euro (VIDEO)

Guvernul a intreprins primii pasi concreti pentru achizitionarea vaccinului anti-covid-19, iar campania de vaccinare din primul semestru al anului viitor incepe sa nu mai fie doar o promisiune. Ministrul.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

UE a ajuns la un acord si cu Moderna pentru vaccinul anti-COVID. Se vor cumpara pana la 160 de milioane de doze

Uniunea Europeana a incheiat un acord cu Moderna pentru vaccinul contra noului coronavirus dezvoltat de firma americana de biotehnologie. Este al saselea contractincheiat de reprezentnatii Bruxelles-ului cu.

Pacient decedat de COVID-19, aruncat de spital in remorca unui TIR. Ce suma fabuloasa a platit familia pentru a ridica trupul neinsufletit

Scene infioratoare a trait o familie din Lugoj, atunci cand s-a dus sa-si ridice persoana draga, decedata de COVID-19, de la morga. Barbatul a fost depus intr-o remorca a unui TIR neinmatriculat, in spatele Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj, acolo unde a si decedat. Pentru a-i putea ridica trupul neinsufletit, familia indurerata a .

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

INTERVIU Vlad Mixich: Nu va fi suficient sa avem vaccinul impotriva COVID-19. in Romania nu exista sistem de monitorizare a temperaturii pentru transport, iar marele calcai vulnerabil va fi acceptarea vaccinului

Intr-o vreme in care intreaga planeta numara zilele si saptamanile pana la aprobarea oficiala a unui vaccin impotriva COVID-19, in Romania nu va fi suficient sa avem acest vaccin, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Hibele sunt numeroase, inclusiv faptul ca in tara noastra nu exista un sistem de monitorizare activa a temperaturii in mijloacele de transport pentru vaccinuri, in conditiile in care vaccinul produs de Pfizer, spre exemplu, ar trebui pastrat la minus 70 - minus 80 de grade Celsius. Nu in ultimul rand, acceptarea acestui vaccin este marele calcai vulnerabil al Romaniei la ora actuala, avertizeaza Vlad Mixich, in conditiile in care Romania este tara care, in perioada 2007-2017, a avut cea mai abrupta scadere a acceptarii vaccinarii din lume.

Romania plateste 12 milioane euro avans pentru vaccinul anti-Covid-19

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat miercuri ca a autorizat o plata externa catre Comisia E.

Cat costa vaccinul impotriva noului coronavirus, desi nu te va costa nimic sa te vaccinezi

Vaccinul Moderna impotriva coronavirus este al doilea care a trecut prin toate fazele de testare si este gata pentru distributie in masa. Acum, am aflat si pretul de achizitie. Pfizer a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )