Libnet.ro
UNICEF

06:15

Romania, rezultat modest la Olimpiada Internationala de Matematica. Ce elevi romani au obtinut, totusi, medalii

B1 B1,
Romania, rezultat modest la Olimpiada Internationala de Matematica. Ce elevi romani au obtinut, totusi, medalii

Romania a obtinut o medalie de aur, una de argint si doua de bronz, precum si doua mentiuni, la Olimpiada Internationala de Matematica, desfasurata la Cluj-Napoca. Cu acest rezultat, tara noastra s-a. continuă pe B1

Romania, rezultat DEZASTRUOS la Olimpiada Internationala de Matematica. Ce elevi romani au obtinut, totusi, medalii

Romania a obtinut o medalie de aur, una de argint si doua de bronz, precum si doua mentiuni, la Olimpiada Internationala de Matematica, desfasurata la Cluj-Napoca. Cu acest rezultat, tara noastra s-a clas.

VIDEO Cum se pregateste americanul care a obtinut cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj 2018 a fost obtinut de echipa SUA, care a obtinut 5 medalii de aur si una de argint. Cel mai bun concurent din partea SUA, James Lin, care a obtinut medalie de aur si scor perfect, a vorbit cu Adevarul despre experienta sa.

FOTO Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica n-a putut fi organizata la Bucuresti

Clujul gazduieste cel mai important eveniment legat de educatie care se desfasoara in Romania cu ocazia Centenarului Olimpiada Internationala de Matematica. Pentru a afla ce inseamna organizarea celei mai dificile olimpiade din lume la care participa 615 tineri matematicieni de top din 110 tari, printre care si fiul presedintelui Siriei, Adevarul a vorbit cu Valentin Cuibus , seful Inspectoratului Scolar Cluj.

Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica nu s-a putut organiza la Bucuresti

Clujul gazduieste cel mai important eveniment legat de educatie care se desfasoara in Romania cu ocazia Centenarului Olimpiada Internationala de Matematica. Pentru a afla ce inseamna organizarea celei mai dificile olimpiade din lume la care participa 615 tineri matematicieni de top din 110 tari, printre care si fiul presedintelui Siriei, Adevarul a vorbit cu Valentin Cuibus, seful Inspectoratului Scolar Cluj.

Pe ce loc s-a clasat cu echipa fiul presedintelui Siriei la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Hafaz-al-Assad, fiul presedintelui Siriei, a participat la Olimpiada Internationala de Matematica 2018, desfasurata la Cluj.

Romania a obtinut rezultate sub asteptari la Olimpiada Internationala de Matematica. La Rio s-a obtinut o clasare mai buna decat la Cluj

Gazduirea Olimpiadei Internationale de Matematica nu a adus Romaniei rezultatele asteptate. Desi tinerii matematicieni au obtinut o medalie de aur, o medalie de argint, doua medalii de bronz si doua mentiuni, nu au reusit sa se claseze intre primele 15 tari din lume, asa cum estimau oficiali din conducerea echipei la debutul competitiei.

Fiul lui Bashar al-Assad, la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj. Matematica este pasiunea mea

Hafez al-Assad, fiul presedintelui Siriei, a declarat, marti, ca matematica este pasiunea sa inca din copilarie si ca se considera o persoana normala. Anul acesta, subiectele de la Olimpiada Internationala.

Pe ce loc s-a clasat fiul presedintelui Sirieila Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj-Napoca

Hafez al - Assad, fiul presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, s-a clasat pe ultimul loc in echipa tarii sale la Olimpiada Internationala de Matematica IMO) care are loc la Cluj-Napoca, acesta obtinand 3.

Fiul dictatorului sirian, primele impresii dupa Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj: Acest an a fost putin mai dificil pentru mine

Hafez al-Assad, fiul dictatorului din Siria, a tras atentia tutoror in aceasta perioada la Cluj dupa ce a reprezentat tara sa la Olimpiada Internationala de Matematica. Acesta a firmat la finalul.

Cum se formeaza un olimpic, dar si ct de toxica poate fi presiunea familiei. Radu Gologan, Olimpiada Internationala de Matematica 2018: Un copil se dezvolta, pentru excelenta, prin fortele si dorinta lui de a face ceva, nu prin dorinta familiei

Romania va schimba regulile de selectare a elevilor in lotul national de matematica, dupa ce a inregistrat cel mai slab rezultat de pana acum la Olimpiada Internationala de Matematica: locul 33 din 107. Anuntul a fost facut de Radu Gologan, presedintele comitetului stiintific al Olimpiadei. Acesta a declarat pentru HotNews. ro ca echipe ca SUA si Rusia locurile I si II anul acesta) iau in considerare puterea sau labilitatea psihica a copilului si alcatuiesc lotul in urma unor discutii intre specialisti. in Romania, din pacate, asta nu se prea poate face, pentru ca imediat lumea crede ca exista subiectivism, ca se fac lucrurile pe sub masa, a afirmat Gologan. Toata povestea asta care circula de 30 de ani, ca copiii merg la mari universitati datorita rezultatelor la olimpiada, a facut sa creasca presiunea parintilor, incepand cu copii de 7 ani care merg la concursuri si neaparat sa ia diplome - Gologan.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )