Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

Adevărul Adevărul,
Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR). continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Romania inregistreaza cea mai mare diferenta intre TVA de incasat si cea colectata efectiv

Romania pierde anual venituri de 27,55 miliarde lei, aproape 6 miliarde euro, din cauza neincasarii TVA. Vorbim de 36% din totalul veniturilor cuvenite, precizeaza Comisia Europeana in raportul VAT Gap. in.

Business report:Avertisment dur al investitorilor germani pentru Guvernul Dancila;Specific national: Nu ruralul, ci orasele mici si suburbiile au cea mai scazuta rata de ocupare;Strategia energetica: Romnia va ramne fara gaze peste 14 ani, daca nu vor fi

Salariul minim va creste cu 150 de lei: Cand se va intampla. Salariul minim va creste in curand, potrivit unui act normativ care urmeaza sa fie elaborat de Guvern, a declarat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa. Hossu a avut o discutie joi cu premierul Viorica Dancila, in cadrul Consiliului National Tripartit. A ramas ca sa se faca o hotarare de guvern. Inversare de trend: Rata creditelor neperformante a reinceput sa creasca. Dupa multi ani de scadere constanta, pentru prima data rata creditelor neperformante a inregistrat crestere, potrivit ultimului buletin lunar publicat de BNR. Andrei Radulescu, economist sef la Banca Transilvania atrage atentia ca, pe termen scurt ne putem astepta la continuarea trendului crescator.

Caixabank iese din actionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol

Banca spaniola Caixabank isi instraineaza detinerea de 9,4% din cel mai mare grup petrolier din tara, Repsol, ceea ce ii va genera o pierdere de 450 de milioane de euro in trimestrul al treilea din 2018. Cota Caixabank la Repsol are o valoare de piata de peste 2,5 miliarde de euro.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, si una din cele mai bogate, a disparut fara urma in urma cu doua luni. Se banuie ca totul are legatura cu evaziunea fiscala de care este acuzata.

SOC in muzica populara: Cea mai cunoscuta orchestra a neamului s-a apucat de cantat MANELE! Fanii sunt inmarmuriti (VIDEO)

Au notorietate, succes si nu se mai pune problema sa cante pentru bani! Lautarii din Chisinau sub bagheta maestrului Nicolae Botgros este, la ora actuala, cea mai titrata orchestra de muzica populara.

Cea mai bogata si iubita actrita a Chinei e disparuta de doua luni: pe cine a deranjat vedeta

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a disparut de mai bine de doua luni, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de evaziune fiscala.

Cea mai buna dovada ca s-a inventat masina timpului: opozantii initiativei cetatenesti pentru Casatorie traiesc in trecut

Cineva scria pe Facebook ca dovada cea mai buna ca masina timpului inca nu s-a inventat e ca sustinatorii Referendumului pentru clarificarea definitiei Casatoriei in Constitutia Romaniei nu s-au intors inca in Evul Mediu.

Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei a ajuns pe mainile medicilor

Tinuta in puf de tatal ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Cand nimeni nu se astepta, cea mai draga fiinta a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mainile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Sp.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )