Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii care lucreaza in strainatate au trimis in tara MILIARDE de dolari anul trecut

B1 B1,
Romanii care lucreaza in strainatate au trimis in tara MILIARDE de dolari anul trecut

Banca Mondiala anunta ca romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut o suma considerabila de bani in tara. Mai exact, 4,9 miliarde de dolari, se arata intr-un raport al expertilor. continuă pe B1

Recordul ultimului deceniu: romnii care muncesc n strainatate au trimis n tara o suma uriasa

Romanii plecati in strainatate au reusit o performanta notabila. Pe parcursul anului trecut, acestia au trimis in tara aproape 5 miliarde de dolari.

Romania a primit 4,94 miliarde de dolari

Romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut acasa 4,94 de miliarde de dolari, in crestere cu 41%, de la 3,489 miliarde de dolari in 2016, potrivit datelor publicate de Banca Mondiala, care arata ca muncitorii migranti au transferat in tarile de origine o suma record de 466 de miliarde de dolari.

Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe romanii care muncesc cinstit in tara asta. Ai probleme CAT CASA!

Senatorul liberal Daniel Zamfir a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, Ludovic Orban, dupa refuzul acestuia din urma de a da detalii cu privire la locul sau de munca.

Romanii din strainatate au trimis acasa 4,9 miliarde de dolari, anul trecut

Romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut in tara 4,9 miliarde de dolari, acesta fiind unul din cele mai mari transferuri de bani in regiune, potrivit potrivit unui raport publicat luni de Banca Mondiala BM), transmit AFP si Bloomberg.

Google anunta rezultate peste asteptari. Veniturile au trecut de 31 miliarde dolari, iar profitul a urcat cu 74%

Alphabet Google) a anuntat profit de 9,4 miliarde de dolari trimestrul trecut si venituri de 31,1 miliarde dolari, rezultatele fiind considerate peste asteptari de catre analisti. Alphabet a angajat peste 10. 000 de oameni in ultimul an, ajungand la 85.

Google detine participatii de 11 miliarde dolari n startup-uri

Alphabet Google) a anuntat ca detine participatii de 11 miliarde de dolari in startup-uri. Printre cele mai valoaroase startup-uri in care Google a investit de-a lungul timpului se numara Uber Technologies, Airbnb si Stripe.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )