Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an

Antena3 Antena3,
Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an. Este propunerea politistilor dupa ce anulacesta au murit 65 de oameni in urma accidentelor provocate de soferii. continuă pe Antena3

Soferii care vor urca bauti la volan vor ramane fara permis de conducere pana la pronuntarea unei hotararii judecatoresti

Soferii din Republica Moldova care vor urca bauti la volan vor ramane provizoriu fara permisul de conducere pana la pronuntarea unei hotararii judecatoresti. Instanta de judecata urmeaza sa examineze, in cel mult trei zile, ca sa confirme sau sa infirme ridicarea permisului, iar un permis temporar nu va fi acordat. Prevederile intra in vigoare de vineri, 14 decembrie, transmite IPN.

Trenurile ar putea ramane in gari de sarbatori. Sindicalistii ameninta cu greva

CFR-istii ameninta ca trenurile ar putea sa ramana in gari de sarbatori. Cea mai mare Federatie a sindicalistilor ceferisti din Romania se pregateste de greva. Reprezentantii Federatiei Nationale.

Acestia sunt romanii care vor primi cate 600 de lei in plus la salariu, de la 1 ianuarie

Salariile romanilor vor creste de la 1 ianuarie 2019. Si nu doar pentru persoanele care au un venit minim pe economie, ci si pentru profesori. Cea mai mare crestere salariala o vor inregistra profesorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )