Libnet.ro
UNICEF

14:46

Romanii care se vaccineaza nu mai stau in carantina sau izolare

România Liberă România Liberă,
Romanii care se vaccineaza nu mai stau in carantina sau izolare

Cetatenii romani care au facut ambele doze de vaccin anti - Covid nu mai sunt obligati sa stea in c. continuă pe România Liberă

Persoanele vaccinate sau care au trecut prin COVID-19 nu mai stau in carantina la intrarea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a dispus o serie de derogari de la carantinare in cazul unor persoane care sosesc in Romania sau care au intrat in contact cu persoane pozitive, dar se afla in unele situatii particulare.

Avertismentul specialistilor despre criptomonede. Ce risca toti romanii care investesc

Specialistii din pietele financiare sunt de parere ca celebrele criptomonede nu reprezinta in mod necesar viitorul. Aceste criptomonede servesc unor scopuri utile. Dar exista cateva speculatii. Una dintre cele mai fundamentale probleme este ca activele criptografice pot fi, fie acoperiri utile, fie forme utile de plata, dar nu ambele, mai spun aceeasi analisti. Criptomonede, sau .

Pensii 2021. Ce pensii sunt gresite in Romania. Calculul e fals, romanii care au patit-o

Pensii 2021. Ce pensii sunt gresite in Romania. Calculul e fals, romanii care au patit-o. Violeta Alexandru, fostul ministru al Munci a spus tot adevarul. Violeta Alexandru, despre Marius Budai, fostul ministru al Muncii, dupa ce acesta a acuzat-o acum ca a lasat jaf la ministerul Muncii Pensii 2021. Ce pensii au fost gresite in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )