Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romanii care vor sa ii aperepe americani de amenintarile cibernetice

Adevărul Adevărul,
Romanii care vor sa ii aperepe americani de amenintarile cibernetice

Pentru a putea monitoriza si preveni atacurile, doua companii din Romania, cu birouri in Belgia, Anglia si Statele Unite ale Americii au creat un instrument bazat pe adaptarea riscului vulnerabilitatii la tot ceea ce inseamna caracteristicile factorului uman. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Un nou ciclon loveste Romania in aceasta saptamana! Care vor fi cele mai afectate zone...

Sefa Centrului National de Prognoza, Gabriela Bancila, a avertizat duminica,ca pe parcursul lunii iulie romanii vor avea parte de o vreme capricioasa in luna iulie, gradul de instabilitate atmosferica.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an.

Se schimba VARSTA de pensionare in Romania: Ce se intampla de acum inainte cu femeile care vor sa se PENSIONEZE...

Un proiect depus la Senat prevede posibilitatea ca orice femeie sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare copil nascut si crescut cel putin 10 ani. Printre motive se afla declinul demografic in.

Senatorii vor vota marti modificarea Legii pentru alegerea presedintelui Romniei

Senatorii vor vota, marti, un proiect initiat de PSD care modifica Legea pentru alegerea presedintelui Romaniei, schimbarile vizand dublarea amenzilor, dar si posibilitatea ca un alegator sa poata semna pentru sustinerea mai multor candidaturi, potrivit Mediafax.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )