Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat

Hotnews Hotnews,
 Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat

Ministerul Afacerilor Externe le transmite romanilor care vor sa plece in vacanta in Grecia ca accesul rutier pe teritoriul acestei tari este permis in perioada 1-15 iulie printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene - Kulata-Promachonas. Masura a fost luata ca urmare a introducerii obligativitatii completarii formularului electronic Passenger Locator Form), prin intermediul caruia sa poata fi asigurata evidenta celor care merg in aceasta tara. continuă pe Hotnews

Romanii care vor merge in Grecia vor fi testati aleatoriu pentru coronavirus dupa completarea unui chestionar online

Grecia are un nou protocol pentru turisti din 1 iulie potrivit caruia cei care vin in tara vor fi testati aleatoriu dupa completarea unui chestionar online, cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul el.

Ce trebuie sa stie romanii care merg la medic. Schimbari, din 1 iulie. Este obligatoriu

Romanii care merg la medic vor trebui sa aiba la ei, incepand de astazi, 1 iulie, cardul de sanatate care devine obligatoriu pentru anumite servicii medicale precum spitalizarea de zi sau continua, investigatii paraclinice, RMN, ecografie, dar si pentru eliberarea medicamentelor de la farmacie.

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

Este oficial: Se inchid majoritatea granitelor terestre cu Grecia. MAE, atentionare pentru romani: Accesul rutier este permis doar printr-un singur punct de trecere a frontierei Turistii vor fi testati aleatoriu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca accesul rutier pe teritoriul acestei tari este permis in perioada 1-15 iulie.

Noi reguli pentru romanii care merg in Grecia. Ce conditii trebuie sa respecte turistii dupa 1 iulie

De la 1 iulie, romanii care merg in vacanta in Grecia trebuie sa completeze un formular de localizare. Masura face parte dintr-un nou pachet de masuri de relaxare propus de autoritatile elene.

Dezastru pentru romanii care vor sa mearga in Grecia. Se inchid punctele de frontiera. Ce ruta ramane accesibila

Grecia a luat o noua serie de masuri, de data aceasta in scopul limitarii numarului de turisti, noi reguli pentru intrarea in tara prin punctele de trecere a frontierei fiind aplicate de miercuri, 1 iulie.

Se dau 1.000 de lei pentru romanii care fac asta. Care sunt conditiile si ce legatura are Dacia

Romanii ar putea primi pana la 1. 000 de lei daca un proiect de lege initiat de PSD trece de Parlament si e ulterior programat. Iar Dacia ar putea beneficia din plin. Parlamentarii cauta sa.

La noi, ca la nimeni... Ce au lasat in urma lor romanii care au fost pe litoral in week-end - FOTO

Saci intregi de gunoaie si tomberoane care dadeau pe afara - asta au gasit reprezentantii Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) care au mers sa faca curat dupa romanii ce au fost pe litoral si s-au distrat in week-endul care s-a incheiat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )