Libnet.ro
UNICEF

21:47

Romanii il considera o delicatesa, dar este toxic pentru organism. Alimentul periculos din frigider

Playtech Playtech,
Romanii il considera o delicatesa, dar este toxic pentru organism. Alimentul periculos din frigider

Carnea procesata se afla pe lista produselor cu cel mai mare risc cancerigen. inghitim sute de aditivi alimentari pentru ca legislatia europeana permite acest lucru. De altfel, ultimele studii facute in tara noastra sunt vechi de opt ani, iar lipsa controalelor a dus la o explozie de substante chimice in industria alimentara. Autoritatile au scapat . continuă pe Playtech

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Top 3 alimente nepotrivite pentru organism. Romanii le consuma zilnic, apoi se plang de sanatate

O alimentatie echilibrata este esentiala pentru a avea o stare buna de sanatate si pentru a obtine nutrientii optimi de care avem nevoie. in acest sens, in articolul de fata va vom vorbi despre trei categorii de alimente pe care trebuie sa le excludeti din meniul zilnic pentru a va bucura de un trup sanatos.

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

IVAN VRHEL, CITI ROMANIA: Capitalizarea intreprinderilor de stat prin bursa este oportunitate pentru societate

Atingerea statutului de piata emergenta este o borna, dar cred ca ambitia este de a deveni piata dezvoltata Capitalizarea unora dintre intreprinderile de stat prin Bursa de Valori Bucuresti BVB) reprezinta o oportunitate atat pentru bursa, cat si pentru societatea romaneasca in ansamblu, a afirmat Ivan Vrhel, Presedinte al Citi Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )