Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romanii cumpara masiv de Black Friday si o fac chiar si din Costa Rica

Playtech Playtech,
Romanii cumpara masiv de Black Friday si o fac chiar si din Costa Rica

Romanii s-au ingramadit la produsele reduse de marii retaileri, iar cifrele ne arata ca se cumpara mai mult ca niciodata si au fost inregistrate plati de Black Friday si din tari. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG: Comuna din Romania in care s-a inregistrat cea mai mare comanda de azi

Fenomenul de Black Friday in Romania capata amploare din ce in ce mai mare, de la an la an. Statisticile in timp real, puse la dispozitie de eMAG, scot la iveala lucruri foarte interesante despre demografia perioadei de reduceri.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Preturi incredibile la mii de produse. Cat costa o pereche de blugi, un tricou de firma

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Peste jumatate dintre romanii 51%) cu varste intre 18 si 65 de ani planuiesc sa cumpere cel putin un produs cu ocazia Black Friday, in timp ce noua din zece persoane.

eMAG scoate la inaintare noi oferte de Black Friday. 10 produse-vedeta

EMAG a lansat valul 2 de reduceri si vine cu oferte foarte bune la o multime de produse de Black Friday 2018. Chiar daca stocurile s-au epuizat in cazul unor produse, emag. ro a lansat alte reduceri la telefoane, televizoare si felurite electrocasnice.

Black Friday la eMAG: din ce localitate s-a cumparat cel mai mult

Black Friday 2018 a inceput in forta la eMAG, impatimitii de cumparaturi luand cu asalt inca de la prima ora site-ul retailerului online. Daca cele mai populare telefoane, iPhone X si Samsung Galaxy S8 s-au epuizat in doar cateva minute, nici celelalte produse nu stau prea rau la capitolul interes.

Oferta nebanuita de Black Friday. O banca din Romania ofera costuri zero PE VIATA la anumite servicii

UniCredit Bank deruleaza o campanie exclusiv online cu ocazia evenimentului Black Friday prin care le ofera primelor 1. 000 de persoane fizice, care se inscriu pe site-ul bancii pentru a deveni clienti, oferte tranzactionale fara costuri, pe viata.

Fashion Days Black Friday. Reducerile se infierbanta pana la 90%

Fashion Days Black Friday. Magazinul online fashiondays. ro da startul campaniei de Black Friday 2018 inca din seara zilei de joi, 15 noiembrie.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

Fashion Days Black Friday. 12 piese cu preturi ce au luat-o la vale

Fashion Days Black Friday 2018. Magazinul online fashiondays. ro a anuntat deja catalogul online care contine o serie de produse pe care romanii le vor putea cumpara la preturi mult reduse incepand din aceasta seara.

Black Friday 2018 - Cteva sfaturi pentru a nu cadea n plasa falselor reduceri

De la an la an magazinele vand tot mai mult de Black Friday, chiar daca numerosi oameni isi propun sa nu cumpere nimic si prefera sa astepte alte campanii de vanzari si sa se documenteze intens. Cei care vor cumpara trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a alege cu adevarat produse care au pret cu adevarat avantajos, iar cuvintele cheie sunt informare, pregatire si cumpatare.

Black Friday 2018 la eMAG a inceput! 10 smartphone-uri reduse cu pana la 61% pe care le poti cumpara acum

Black Friday 2018 la eMAG a inceput deja, retailerul precizand ca va oferi anul acesta reduceri pentru 3 milioane de produse, cu 50% mai mult fata de anul anterior. Ti-am pregatit 10 smartphone-uri reduse cu pana la 61%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )