Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanii din strainatate se pot inregistra online pentru a vota la parlamentare Ei pot opta intre vot prin corespondenta sau vot intr-o sectie de votare

Adevărul Adevărul,
Romanii din strainatate se pot inregistra online pentru a vota la parlamentare Ei pot opta intre vot prin corespondenta sau vot intr-o sectie de votare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca romanii cu domiciliul sau resedinta in strainatate se pot inregistra pe platforma www. votstrainatate. ro pentru a vota la alegerile parlamentare. Ei trebuie sa opteze pentru vot prin corespondenta sau vot intr-o sectie de votare. continuă pe Adevărul

Documentele adresate institutiilor publice se pot inregistra online

Inregistrarea documentelor adresate institutiilor publice se poate face online. Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei lanseaza azi platforma aici. gov. ro .

Autoritatea pentru Digitalizare: Romanii pot inregistra online documentele adresate institutiilor publice. Cum se numeste platforma

Inregistrarea documentelor adresate institutiilor publice se poate face online, pe platforma aici. gov. ro, lansata joi de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

AEP: Romanii din strainatate care vor sa voteze la parlamentare prin corespondenta se pot inscrie online, din 1 aprilie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand din 1 aprilie, cetatenii romani cu drept de vot din strainatate care vor sa isi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare mai aproape de casa se pot inscrie online, pe portalul www. votstrainatate. ro.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

CORONAVIRUS. inca cinci romani din strainatate au decedat 196 de conationali din afara tarii, testati pozitiv

Creste numarul deceselor in randul romanilor din strainatate infectati cu coronavirus. Conationalii plecati la munca peste hotare cad victime ale virusului ucigas venit din China. Grupul de Comunicare.

Ionel Danca |Institutiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea si gestionarea tuturor documentelor

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a insistat asupra importantei distantarii sociale, in urma sedintei de Guvern de luni. Prin urmare, acesta a transmis ca una din principalele hotarari ale Guvernului a fost obligativitatea folosirii.

Scrisoarea unei eleve din Tecuci despre cursurile online: invatatul in pijama nu e chiar asa de amuzant cum parea altadata

Dupa trei saptamani de la inchiderea scolilor, elevii de la Scoala Gimnaziala Iorgu Iordan din Tecuci au fost intrebati de catre directorul scolii care este parerea lor despre cursurile predate exclusiv online. O eleva din clasa a opta a trimis raspunsul sub forma de scrisoare, pe care a intitulat-o Vreau la scoala!.

INCEPAND DE ASTAZI Angajatorii pot depune solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic

Angajatorii pot depune incepand de miercuri solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic pentru perioada 16-30 martie, si ca ele vor fi procesate in termen de cel mult 15 zile pentru persoanele care au contracte individuale de munca si de 10 zile pentru persoanele care lucreaza in alte forme contractuale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )