Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii din strainatate vor putea trimite bani acasa fara comisioane

Adevărul Adevărul,
Romanii din strainatate vor putea trimite bani acasa fara comisioane

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca romanii plecati la munca in strainatate vor putea, cel mai probabil din septembrie, sa trimita bani acasa fara niciun fel de comision, prin CEC Bank. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

PressOne: Dezinformare in diaspora. Romanii din strainatate se tem ca daca se vor inregistra pentru alegeri sunt pasibili de dubla impozitare a veniturilor

Romanii din diaspora se tem sa se inregistreze ca alegatori in strainatate, pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), pentru a vota prin corespondenta, scrie PressOne.

Teodorovici: Romanii de peste hotare vor putea trimite acasa bani fara niciun comision

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, la o intalnire cu romani plecati .

Eugen Teodorovici promite diasporei ca o va ajuta sa trimita mai usor bani inapoi in tara. Ce masuri ar urma sa se aplice

La CEC se lucreaza la un produs ce va fi lansat, probabil, in luna septembrie, prin care romanii din diaspora vor putea trimite bani acasa fara niciun fel de comision, a declarat ministrul de Finante, Eugen.

Teodorovici le promite romanilor din strainatate ca statul va plati comisionele pentru banii pe care-i trimit acasa Produsul lansat chiar inainte de campania electorala

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca statul va prelua comisionele pe care romanii din strainatate trebuie sa le plateasca atunci cand trimit bani acasa.

Eugen Teodorovici, mesaj important pentru Diaspora. Ce se va intampla cu banii trimisi de romanii din strainatate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, la o intalnire cu romani plecati la munca in strainatate, ca la CEC se lucreaza la un produs, ce va fi lansat probabil in luna septembrie,.

Aproape 9.000 de romani din strainatate, inregistrati pentru votul prin corespondenta

Aproape 9. 000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta prin portalul w.

Romanii din Diaspora, OBLIGATI sa justifice provenienta sumelor mai mari de 2.000 de euro pe care le trimit in tara

Romanii din Diaspora ar putea fi obligati sa justifice provenienta sumelor mai mari de 2. 000 de euro pe care le trimit in tara. Datele ar urma sa ajunga la Oficiul National de Prevenire si Combatere a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )