Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale, exceptati de intrarea in carantina la intoarcerea in tara

B1 B1,
Romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale, exceptati de intrarea in carantina la intoarcerea in tara

Potrivit unui anunt al lui Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior din Ungaria, cetatenii romani care au permis de sedere permanenta in Ungaria si vin sa. continuă pe B1

Guvernul maghiar a decis: fara carantina pentru romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale

Anuntul a fost facut de Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior, potrivit MTI.

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

VIDEOUn roman a venit special din America pentru a vota duminica la alegerile locale din Mitocu Dragomirnei

Silviu Hanuseac are 35 de ani, lucreaza in SUA si vineri, 25 septembrie, a venit, acasa, in comuna Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava, ca sa voteze la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. intampinat ca un erou la intrarea in comuna, tanarul a lacrimat cand a inceput sa vorbeasca despre neajunsurile localitatii in care a crescut.

1.092 de detinuti din penitenciare vor vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor a dispus o serie de masuri in vederea asigurarii exercitar.

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

ANP: Aproximativ 1.100 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta dorinta de vot a detinutilor care nu si-au pierdut drepturile electorale. Un numar de 1100 de detinuti si-au exprimat in scris, pana joi, intentia de a vota la alegerile locale, conform unui comunicat de presa ANP. ANP informeaza ca dintr-un numar de 20. 993 de persoane detinute, 1. 193 au drept de vot si 1. 092 si-au exprimat in scris intentia de a vota la alegerile publice locale din anul 2020.

Regulile de siguranta ale votantilor la alegerile locale de duminica

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2492 seconds )