Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

B1 B1,
Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier. continuă pe B1

Atentat la Charlie Hebdo: Romanii i-au executat pe Facebook

Autobuzele Facebook din Romania au inundat astazi pagina de Facebook a publicatiei franceze Charlie Hebdo, in urma caricaturii de proasta facturapublicatela adresa Simonei Halep. Rezultatul a fost devastator.

Revista Charlie Hebdo, boicotata masiv de romani, pe Facebook, dupa caricatura cu Halep. Sute de recenzii negative: O jignire adusa intregului popor FOTO

Rating-ul paginii de Facebook a revistei Charlie Hebdo a inregistrat o scadere dramatica, dupa ce a fost luata cu asalt de romanii deranjati de o caricatura dedicata victoriei obtinute de Simona Halep la Roland Garros.

Revista Charlie Hebdo, boicotata masiv de romani pe Facebook, dupa caricatura cu Halep. Sute de recenzii negative: O jignire adusa intregului popor

Rating-ul paginii de Facebook a revistei Charlie Hebdo a inregistrat o scadere dramatica, dupa ce a fost luata cu asalt de romanii deranjati de o caricatura dedicata victoriei obtinute de Simona Halep la Roland Garros.

REPLICA romaneasca in SCANDALUL Halep - Charlie Hebdo. Toate BANCURILE cu si despre FRANCEZI

Pentru ca francezii de la Charlie Hebdo s-au luat de Simona Halep, jurnalistul Dan Andronic propune ca romanii sa le sa posteze pe retelele de socializare toate bancurile cu si despre francezi, potrivit.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Reactii dupa jignirea lui Halep de Charlie Hebdo: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata Charlie Hebdo?

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei in perioada in care prim-ministru era Emil Boc, a avut o prima reactie dupa ce revista Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi, subliniind ca cei aflati la guvernare ar trebui sa dea in judecata revista.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )