Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanii nu sunt speriati de dobanzile mai mari. Datele BRD si Erste arata o crestere continua o creditarii

Adevărul Adevărul,
Romanii nu sunt speriati de dobanzile mai mari. Datele BRD si Erste arata o crestere continua o creditarii

Cresterea sistemului bancar din Romania se reflecta si in rezultatele inregistrate de doua dintre institutiile bancare listate la BVB, BRD Groupe Societe Generale BRD) si Erste Bank Group EBS), ale caror activitatii de creditare au crescut, influentand pozitiv totalul veniturilor si profitul, releva o analiza de specialitate emisa de Tradeville. continuă pe Adevărul

Turcii si romanii, cei mai mari consumatori de Bitcoin si criptomonede

Potrivit propriilor declaratii, turcii, romanii si polonezii sunt cei mai mari detinatori de criptomonede raportat la totalul populatiilor din aceste tari, in vreme ce la nivel european aproape o persoana din zece 9%) spune ca detine in prezent.

Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

Pretul cartofilor este de doua ori mai mare in 2018 fata de anul trecut, din cauza ca fenomenele meteo extreme au injumatatit recoltele fermierilor. Astfel, pretul a crescut cu 30% de la 0,6 lei pe.

Prognoza pentru perioada 20 august - 17 septembrie: Temperaturi mai mari dect n mod obisnuit, ploi n special la munte

Valorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat media climatologica a perioadei, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )