Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii testati pozitiv pentru COVID-19, obligati sa-si informeze medicul de familie asupra adresei unde se izoleaza

B1 B1,
Romanii testati pozitiv pentru COVID-19, obligati sa-si informeze medicul de familie asupra adresei unde se izoleaza

Incepand de miercuri, 28 octombrie, toate persoanelediagnosticate cu virusul COVID-19 sunt obligate sa ii comunice medicului de familie locul unde au decis sa se izoleze, dacanu se interneaza in. continuă pe B1

Melania Trump s-a intors in campanie, la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru Covid-19: Va multumesc pentru toata dragostea -VIDEO

Melania Trump s-a intors marti in campania electorala, cu doar o saptamana inaintea scrutinului prezidential in care americanii vor decide daca va mai sta la Casa Alba. A fost prima ei aparitie la un miting electoral la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru coronavirus.

Margaritis Schinas, vicepresedinte al Comisiei Europene, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Margaritis Schinas, vicepresedintele Comisiei Europene pentru promovarea modului de viata european, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, informeaza Reuters. Totodata, Schinas a anuntat vestea.

Premierul Bulgariei, testat pozitiv pentru COVID-19. Boiko Borisov: Simt un disconfort general. Doctorii mi-au recomandat sa stau acasa

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat, duminica, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Demnitarul sustine ca resimte simptome usoare si ca doctorii i-au recomandat sa ramana acasa. Boiko.

Premierul bulgar Boiko Borisov, testat pozitiv pentru COVID-19

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca duminica a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza agentia BTA, conform Agerpres.

Cinci fotbalisti de la Viitorul Constanta au fost testati pozitiv la Covid-19

Viitorul Constanta are probleme serioase de lot pentru meciul programat duminica, in deplasare cu Po.

Ronaldinho, testat pozitiv pentru COVID-19

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, castigatorul 039;039;Balonului de Aur039;039; in 2005, a anuntat, duminica, intr-o inregistrare difuzata pe Instagram, ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a asigurat ca este 039;039;asimptomatic039;039;, transmite AFP, citat de.

Primarul Kievului anunta ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 chiar in ajunul alegerilor locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, relateaza AFP citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )