Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romanul Octavian Ursu a castigat cursa pentru Primaria Gorlitz, cunoscut drept Hollywood-ul german

Adevărul Adevărul,
Romanul Octavian Ursu a castigat cursa pentru Primaria Gorlitz, cunoscut drept Hollywood-ul german

Dupa numararea totala a voturilor din 73 de districte dintr-un total de 75), candidatul de origine romana Octavian Ursu a castigat cursa pentru primaria orasului Gorlitz, cunoscut ca Hollywood-ul german. continuă pe Adevărul

Germania: Octavian Ursu, candidatul CDU, de origine romana, a castigat alegerile pentru Primaria din Gorlitz

Octavian Ursu, un german de origine romana, a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria orasului Gorlitz landul Saxonia), invingandu-l pe candidatul extremei-drepte, anunta presa germana.

Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Candidatul Uniunii Crestin-Democrate CDU) pentru postul de primar al orasului german Goerlitz din landul Saxonia, Octavian Ursu, un muzician originar din Romania, a castigat duminica turul al doilea al alegerilor.

VIDEO Toyota 8 a castigat cursa de 24 de ore de la Le Mans, dupa ce Toyota 7 a suferit o pana de cauciuc cu o ora inaintea finalului

Masina Toyota cu numarul 8, pilotata de japonezul Kazuki Nakajima, spaniolul Fernando Alonso si elvetianul Sebastien Buemi, a castigat editia cu numarul 87 a cursei de 24 de ore de la Le Mans si, totodata, Campionatul Mondial de Anduranta.

Cine intra in cursa pentru Cotroceni. Nume surpriza

Se contureaza deja numele unor candidati care vor sa lupte in aceasta toamna pentru fotoliul de la Cotroceni: Serban Nicolae, Eugen Orlando Teodorovici, Liviu Plesoianu sau Florentin Pandele sunt printre cei.

Financial Times: Tensiunile franco-germane complica o cursa pentru cele mai inalte functii in UE

Numirea unui presedinte al Comisiei este un proces complex, care necesita o majoritate calificata a liderilor nationali ai UE - care nominalizeaza un candidat - si o majoritate in Parlamentul European, pentru a le aproba. Franta si Germania nu-si pot impune vointa, dar drept cele mai mari doua state membre, ideea ca ele sa fie depasite la vot este de neconceput, scrie Financial Times, citat de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )