Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romnia, obligata de Comisia Europeana sa recupereze 335 de milioane de euro de la Oltchim

Hotnews Hotnews,
 Romnia, obligata de Comisia Europeana sa recupereze 335 de milioane de euro de la Oltchim

Comisia Europeana a decis ca Romania trebuie sa recupereze 335 de milioane de euro de la Oltchim, reprezentand ajutoare de stat incompatibile, acordate dupa 2012, dupa un proces esuat de privatizare a companiei. Comisia Europeana considera ca rambursarea ajutoarelor ii apartine Oltchim, desi activele acesteia au fost vandute recent. Reamintim ca active ale Oltchim au fost achizitionate de Chimcomplex S. Borzesti pentru 127 de milioane de euro. continuă pe Hotnews

COMISIA EUROPEANA: Oltchim trebuie sa ramburseze ajutoarele primite

Comisia Europeana CE) a constatat ca, de la privatizarea esuata a societatii petrochimice Oltchim din Romania, in septembrie 2012, combinatul a beneficiat de ajutoare incompatibile in valoare aproximativa de 335 de milioane euro si, in consecinta, a decis ca Romania trebuie sa recupereze aceste ajutoare de la Oltchim, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Roxana Maftei: Farmacia Tei si Bebe Tei vor ajunge anul acesta la o cifra de afaceri de 150 milioane euro

Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei vor incheia anul 2018 cu o cifra de afaceri de aproximativ 150 milioane euro, in crestere cu 50% fata de anul 2017, cand au inregistrat venituri in jur de 100 milioane euro, potrivit estimarilor Roxanei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )