Libnet.ro
UNICEF

10:31

RotschildCo, cel mai mare imperiu bancar de familie din lume, va fi condus de Alexandre de Rothschild

Adevărul Adevărul,
RotschildCo, cel mai mare imperiu bancar de familie din lume, va fi condus de Alexandre de Rothschild

Consiliul de Administratie al RothschildCo si-a ales noul director executiv. Acesta va fi Alexandre de Rothschild, care ii va succeda luna viitoare tatalui sau. continuă pe Adevărul

Directorul general al WPP a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume

Directorul general al WPP, Martin Sorrell, a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume, in urma acuzatiilor de comportament personal nepotrivit si folosire improprie a fondurilor companiei, transmite Bloomberg.

Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

Politicienii vor descurajarea consumului de sucuri cu zahar, pentru a preveni incidenta anumitor boli grave. Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania a fost anulat. Organizatorii dau vina pe Primaria Capitalei

Targul imobiliar tIMOn, programat sa aiba loc in perioada 19-22 aprilie in Bucuresti, va fi anulat din cauza neprimirii in timp util a protocolului intre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si organizatori, au anuntat marti organizatorii evenimentului.

Bursa de Valori Bucuresti creste in primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din randul burselor din UE

Cresterea inregistrata de bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters, in conditiile in care doar 9 piete europene au avut indicii principali pe plus dupa primele trei luni ale anului.

HSBC isi restructureaza divizia de private banking din Europa

HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, va crea o structura unica regionala pentru divizia sa de private banking din Europa, care va reuni operatiunile din Marea Britanie, Channel Islands, Franta, Germania, Elvetia si Luxemburg, conform anuntului facut ieri de institutie, care mentioneaza ca noua structura, denumita HSBC Global Private Banking, EMEA va fi condusa de Chris Allen.

Reduceri azi eMAG. Ce produse sa urmaresti pe lista celui mai mare magazin

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, anunta reduceri azi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Iata cateva produse pe care trebuie sa le urmaresti in oferta.

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

Cum sa faci un film cu buget redus. Cel mai mare fan al lui Bruce Lee din Romania vine cu o solutie inedita

Timisoreanca Ramona Lee Soo-Jun, o tanara scriitoare care publica romane kung-fu, cu scene de arte martiale, viseaza la o cariera in cinematografie. Pregateste un film cu buget redus, care urmeaza sa fie filmat in Germania.

Consumul masinii e mai mare daca muzica este mai tare

Consumul masinii este un criteriu important in alegerea unui automobil. Toata lumea stie insa ca un condus sportiv face ca consumul sa fie mai mare. Totusi, cine ar fi crezut ca exista o legatura intre volumul muzicii din habitaclu si litri de carburant consumat? Conform cercetarilor, se pare ca atunci cand volumul muzicii din habitaclu [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )