Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rovana Plumb audiata in 2 octombrie pentru postul de comisar pentru Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rovana Plumb audiata in 2 octombrie pentru postul de comisar pentru Transporturi

Rovana Plumb, propusa comisar european pentru Transporturi ,careia, ca si altor nominalizati pentru noua Comisie europeana, Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii suplimentare privind declaratia de avere, va fi audiata in 2 octombrie la ora 10 in comisia de specialitate a Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb, audiata simultan cu candidatul belgian acuzat de spalare de bani

Rovana Plumb va fi audiata in acelasi timp cu Didier Reynders RENEW), acuzat de spalare de bani, si.

Rovana Plumb, sustinuta de Renew Europe abia dupa ce va clarifica toate suspiciunile de coruptie. Jose Ramon Bauza: Doar imunitatea a scapat-o de ancheta judiciara

Renew Europe o va sustine pe Rovana Plumb pentru postul de comisar european, abia dupa ce va clarifica toate suspiciunile de coruptie, a anuntat, marti, Jose Ramon Bauza, reprezentantul delegatiei Renew.

Rovana Plumb, careia Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii in legatura cu declaratia de avere, audiata in 2 octombrie in Parlamentul European

Rovana Plumb, propusa comisar european pentru Transporturi, careia, ca si altor nominalizati pentru noua Comisie europeana, Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii suplimentare privind declaratia de avere, va fi audiata in 2 octombrie la ora 10 in comisia de specialitate a Parlamentului European.

Renew Europe are indoieli serioase legate de Rovana Plumb, propusa comisar pentru Transporturi

Grupul Renew Europe din Parlamentul European, condus de Dacian Ciolos, are indoieli serioase in ceea ce priveste nominalizarea social-democratei Rovana Plumb pentru portofoliul Transporturilor in viitoarea Comisie Europeana, a declarat marti eurodeputatul Jose Ramon Bauza Ciudadanos, Spania).

Rovana Plumb, somata sa clarifice diferentele dintre declaratiile de avere depuse in Romania si cele de la Bruxelles. Sansele ei de a deveni comisar european, puse sub semnul intrebarii

Rovana Plumb, nominalizata pentru portofoliul de comisar european pentru Transporturi din partea Romaniei, a fost somata joi de catre comisia pentru afaceri juridice din Parlamentul European sa clarifice.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Dancila: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Am incredere in experienta ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Resita, ca o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european si da asigurari ca nu are niciun gand sa intre in competitie. Am sustinut-o din prima clipa doar eu am propus-o pentru aceasta functie. Am incredere in ea, a declarat Dancila intr-o conferinta de presa.

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

Probleme la Bruxelles pentru Rovana Plumb: Comisia JURI din PE cere lamuriri in privinta declaratiilor de avere

Rovana Plumb, propunerea Romaniei la postul de comisar european pentru Transporturi, este nevoita sa clarifice diferentele dintre declaratiile de avere depuse in Romania si cele depuse la Uniunea Europeana UE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3151 seconds )