Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rovana Plumb da detalii din culisele CEX PSD care a produs demisia Vioricai

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb da detalii din culisele CEX PSD care a produs demisia Vioricai

Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea PSD nu a fost influent. continuă pe România Liberă

ROVANA PLUMB, DESPRE CEX AL PSD: Lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit mult si, totusi, s-a pierdut la acest scor

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor.

Rovana Plumb, dupa ce Gabriela Firea a plans in CEx: Lacrimi de iubire Ce spune eurodeputatul PSD despre zvonurile ca au pusi sa jure pe Biblie ca nu au luat bani de la stat

Eurodeputatul PSD Rovana Plumb sustine ca in Comitetul Executiv National de miercuri seara au fost lacrimi de iubire. Declaratia vine in contextul in care reuniunea social-democratilor a fost una extrem de.

Rovana Plumb, despre CEx al PSD: Au fost lacrimi de iubire

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor.

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei de femei a PSD

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Ea a precizat ca Dancila este o persoana demna, care nu a trebuie sa fie convinsa sa demisioneze de la conducerea partidului.

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de .

Teodorovici spune ca nu s-a injurat nimeni cu nimeni in sedinta CEX al PSD si admite ca l-a facut sobolan pe Fifor

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici spune ca nu s-a injurat nimeni cu nimeni in sedinta Comitetului Executiv National al PSD care a avut loc marti seara, el admitand ca a folosit termenul sobolan atunci cand a vorbit despre colegul sau Mihai Fifor. Teodorovici il catalogheaza drept magar pe eurodeputatul Rares Bogdan.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )