Libnet.ro
UNICEF

20:47

Rovana Plumb este PROPUSA COMISAR EUROPEAN PENTRU TRANSPORTURI

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb este PROPUSA COMISAR EUROPEAN PENTRU TRANSPORTURI

Presedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anuntat ca Rovana Plumb, propusa de Ro. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb este propusa comisar european pentru Transporturi

Rovana Plumb este propusa comisar european pentru Transporturi. Anuntul a fost facut, marti, la Bruxelles, de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a prezentat structura si componenta viitorului executiv comunitar.

Rovana Plumb este propusa comisar european pentru Transporturi

Presedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anuntat ca Rovana Plumb, propusa de Ro.

Rovana Plumb, propusa comisar european pentru Transporturi. Lista viitorilor comisari europeni si portofoliile

Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost propusa pentru portofoliul Transporturi in Comisia Europeana, conform listei de comisari prezentate marti, la Bruxelles, de presedinta aleasa a executivului comunitar,.

Rovana Plumb, propusa comisar europeanpentru Transporturi. Ce scrie Politico despre propunerea Romaniei: Politician loial fostului lider PSD Liviu Dragnea, aflat acum in inchisoare. Nu se intelege cu actualul comisar european roman Corina Cretu

Rovana Plumb va fi comisar european pentru Transporturi. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele desemnat al Comisiei Europene Ursula von der Leyen. Rovana Plumb Romania) este membru al.

Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Rovana Plumb, acceptata pentru functia de comisar de sefa Comisiei Europene. Urmatorii pasi: negocierea portofoliului si votul decisiv din Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, lista comisarilor acceptati. Din partea Romaniei a fost desemnata Rovana Plumb, in urma negocierilor intre Guvernul Dancila si Bruxelles-ul, cu toate ca presa germana anunta zilele trecute faptul ca propunerile Romaniei au fost respinse. Urmeaza negocierea portofoliului, iar ultimul cuvant il va avea Parlamentul European, prin votul din comisiile de specialitate.

Fifor, PSD: Nu sustii pe Rovana Plumb? Este anti-romanesc si anti-national!

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca este rusinos ca PNL si USR nu vor sustine candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european, desemnarea ei fiind un castig pentru Romania. Mihai Fifor uita ca PSD a pus cat de.

Rares Bogdan, despre alegerea Rovanei Plumb: Cum sa numesti comisar european un om care nu a reusit sa aduca bani europeni pentru Guvernul tarii sale (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a criticat in termeni duri decizia de nominalizare a Rovanei Plumb drept comisar european pentru Transporturi, aratand ca sefa Comisiei Europene a numit-o din respect pentru.

Reactia premierului Dancila dupa ce Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb a fost desemnata pentru a prelua un portofoliu de comisar european in ciuda incercarilor unor oameni politici de a bloca nominalizarea Guvernului, a declarat, luni, premierul Viorica.

Mihalache, despre Plumb: A fi comisar european nu e un concurs de aptitudini. Nu are rost sa ne facem de ras contestandu-l pe cel care ne va reprezenta

Declaratie neasteptata a ambasadorului roman la Londra dupa ce Rovana Plumb a fost propusa oficial comisar european la Transporturi. Dan Mihalache sustine ca a fi in executivul de la Bruxelles nu este un concurs de competente sau de aptitudini, ci o chestiune de negociere politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,314 seconds )