Libnet.ro
UNICEF

08:15

ROVANA PLUMB: Romania, pregatita sa faca fata oricarui scenariu Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROVANA PLUMB: Romania, pregatita sa faca fata oricarui scenariu Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu in cazul Brexit, desi ar fi fost de preferat sa existe un acord pentru a asigura protectia drepturilor tuturor cetatenilor Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb: Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu in cazul Brexit, desi ar fi fost de preferat sa existe un acord pentru a asigura protectia drepturilor tuturor cetatenilor Uniunii Europene, dar si pentru o siguranta pe anvelopa bugetara in cazul.

Rovana Plumb: Klaus Iohannis nu poate sa uzurpeze calitatea pe care o are doamna Dancila

Ministrul Fondurilor Europene,Rovana Plumb, il someaza pe presedinteleKlaus Iohannisprivind luarea de urgenta a unei decizii privind numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici la.

Rovana Plumb: Presedintele nu poate sa uzurpeze drepturile premierului de a sti pe cine sa propuna la Transporturi si Dezvoltare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, spune ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa puna stop si sa accepte propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Ea il acuza pe seful statului de urzurparea drepturilor premierului Viorica Dancila de a sti pe cine sa propuna pentru a coordona cele doua portofolii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )