Libnet.ro
UNICEF

14:30

Roxana Maracineanu, ministru al Sporturilor din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Roxana Maracineanu, ministru al Sporturilor din Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, astazi, de presedintele Emmanuel Macron, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in locul Laurei Flessel, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Povestea incredibila a romancei Roxana Maracineanu, noul ministru al Sporturilor din Franta: Eram o fiica de refugiati. Nu mi-a fost facilitat nimic

Fosta inotatoare de origine romana Roxana Maracineanu a fost numita ministru al Sporturilor in Franta, urmand s-o inlocuiasca pe Laura Flessel, demisionata, scrie cotidianul Le Figaro de marti. Roxana.

O campioana mondiala la inot nascuta in Romania este noul ministru al Sporturilor din Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, marti, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in locul fostei scrimere Laura Flessel.

Cine este Roxana Maracineanu, noul ministru al Sportului din Franta. Romanca a iscat un adevarat scandal in Hexagon in 2015

Romanca Roxana Maracineanu a fost numita de presedintele Emmanuel Macron in functia de ministru al Sportului, dupa ce fostul ministrul Laura Flessel a anuntat ca a demisionat din functie din motive.

Fosta notatoare Roxana Maracineanu, numita ministru al Sporturilor n Franta

Fosta inotatoare olimpica Roxana Maracineanu, nascuta la Bucuresti, a fost numita ministru al Sporturilor in guvernul francez, potrivit L'Equipe. in varsta de 43 de ani, Maracineanu o inlocuieste pe Laura Flessel, care s-a retras din motive personale. Maracineanu a fost prima reprezentanta a Frantei care a devenit campioana mondiala la natatie, in 1998. A castigat si argintul la Olimpiada de la Sydney.

O romanca a fost numita ministru al Sporturilor in Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, marti, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in.

Roxana Maracineanu vs. Ioana Bran - Francezii au pus o romanca, fosta MARE CAMPIONA de natatie, ministru al Sportului. Guvernul roman nu a fost in stare s-o puna, in functia similara, decat pe MILIONARA SEXY

Francezii par sa aprecieze mult mai mult decat romanii meritele si, mai ales, sa le rasplateasca. Marti, romanca Roxana Maracineanu a fost numita in Guvernul de la Paris in functia de ministru al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2813 seconds )