Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rudel Obreja, dezvaluiri-bomba: Nu intelegeam atunci securismul din interiorul sistemului

Antena3 Antena3,
Rudel Obreja, dezvaluiri-bomba: Nu intelegeam atunci securismul din interiorul sistemului

Fostul sef al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Antena 3. continuă pe Antena3

Rudel Obreja, declaratie dupa eliberare: Lui Klaus Iohannis sa-i fie rusine ca apara asa ceva

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis,.

Rudel Obreja, la iesirea din inchisoare: Suntem victimele unui complot. Ce s-a intamplat la completurile de 5 judecatori este o imensa ticalosie

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, condamnat in dosarul Gala Bute, a declarat, la iesirea din inchisoare, ca urmare a deciziei ICCJ, ca ceea ce s-a intamplat la completurile de 5 judecatori - a caror constituire a fost declarata ilegala de Curtea Constitutionala - este o imensa ticalosie.

Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare

Fostul deputat Dan Sova, fostul ministru Constantin Nita si fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitiei a dispus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )