Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rusia acuza Marea Britanie de implicare in uciderea misteriosului calugar Rasputin in 1916

B1 B1,
Rusia acuza Marea Britanie de implicare in uciderea misteriosului calugar Rasputin in 1916

Scandalul diplomatic dintre Marea Britanie si Rusia pornit in urma otravirii fostului spion rus Serghei Skripal pe teritoriu britanic, eveniment pus in carca Rusiei de britanici, a ajuns intr-o etapa in care. continuă pe B1

Ministerul rus de externe acuza Marea Britanie ca a fost implicata n uciderea lui Rasputin

Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a acuzat serviciile secrete britanice de implicare in asasinarea, in 1916, a misteriosului calugar Grigori Rasputin - un personaj controversat care a avut o influenta coplesitoare asupra ultimei familii imperiale a Rusiei, relateaza vineri numeroase media ruse intre care posturile de radio de opozitie Eho Moskvi, Radio Svoboda Radio Free Europe/Radio Liberty), precum si canalul de televiziune REN TV, potrivitAgerpres.

Masinaria de dezinformare a Rusiei loveste din nou. Purtatoarea de cuvant a MAE rus acuza Marea Britanie ca l-a otravit pe Rasputin

Purtatoare de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat serviciile secrete britanice ca l-au asasinat, in 1916, pe controversatul calugar rus Grigori Rasputin. Zaharova a declarat in timpul unei conferinte de presa ca astfel de concluzii se pot trage dupa citirea cartii fostului agent al Scotland Yard Richard Cullen, care se presupune ca ar contine documente de arhiva ale serviciului britanic de informatii.

SUA si Marea Britanie aduce acuzatii unei grupari de hackeri sustinuta de Rusia de spionaj cibernetic

SUA si Marea Britanie acuza o grupare de hackeri sustinuta de Rusia de spionaj cibernetic. Cele doua tari au emis o alerta comuna, in care sustin ca Moscova a sprijinit un grup de hackeri intr-un atac.

Chinezii au avut propriul X Factor. Ironic, l-a castigat o artista renumita din Marea Britanie!

Chinezii au organizat propriul concurs de talente, tip X Factor, denumit Singer, la care, pentru prima data, a participat un artist international, artist care a si castigat marea competitie. Iata despre cine este vorba! .

Marea Britanie vrea sa interzica, pe lnga pungile de unica folosinta, si betisoarele de urechi

Marea Britanie planuieste sa interzica, de anul viitor, vanzarea paielor de plastic, a pungilor de unica folosinta si a betisoarelor de urechi intr-o incercare de eradicare a poluarii oceanelor, a anuntat biroul premierului Theresa May, scrie Reuters si The Guardian. De asemenea, May spera de asemenea sa antreneze prin exemplul sau si alte tari din cadrul Commonwealth.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Marea Britanie ancheteaza impartialitatea in cazul Skripal a canalului rus RT

Ofcom, institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie, a deschis sapte anchete pentru a verifica daca postul rus de televiziune Russia Today RT) a incalcat regulile in difuzare a stirilor de.

intamplare incredibila in Marea Britanie. O bunica a atacat cu arbaleta un barbat care a dat buzna in casa ei

Caz socant in Marea Britanie. O bunica a tras cu arbaleta intr-un barbat mascat care incerca sa patrunda in locuinta. Anji Rhys a relatat ca totul a facut pentru a se apara, dupa ce mai multi.

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )