Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rusia are parte de un Mos Craciun AVENTURIER: A CATARAT zidurile unui spital, pentru a duce daruri copiilor BOLNAVI (VIDEO)

B1 B1,
Rusia are parte de un Mos Craciun AVENTURIER: A CATARAT zidurile unui spital, pentru a duce daruri copiilor BOLNAVI (VIDEO)

Mos Craciun le-a facut o surprinza imensa copiilor internati la un spital din Rusia. Acesta s-a catarat pe zidurile spitalului pentru a ajunge la cei mici, carora avea sa le aduca multe daruri. Bucuria. continuă pe B1

L-a dat pe Mos Craciun pe mana politiei. Ce a facut un copil nemultumit de cadourile primite

Un copil in varsta de doar noua ani din Germania a sunat la serviciile de urgenta pentru a chema politia dintr-un motiv cu totul inedit. Pustiul a fost total nemultumit de cadourile primite de la Mos Craciun, potrivit comisariatului din Oldenburg. Baietelul, care locuieste in Zetel, un oras de pe coasta Marii Nordului, a sunat [] .

Scrisoarea Vioricai Dancila catre Mos Craciun subiect de piesa de teatru

Toni Grecu, fondator al cunoscutului grup de umor Divertis, a fost aplaudat la scena deschisa la Teatrul National, dupa ce a recitat un text care o ironiza pe Viorica Dancila, Premierul Romaniei. Grecu a citit o scrisoare imaginara a premierului Dancila catre Mos Craciun in care a ironizat gafele pe care seful Guvernului le-a facut [] .

Un copil a chemat politia sa il aresteze pe Mos Craciun. Ce l-a infuriat pe micut si care a fost reactia ofiterilor

Un baietel in varsta de noua ani, din Germania, a sunat furios la politie pentru a le cere ofiterilor sa il aresteze pe Mos Craciun, declarandu-se nemultumit de cadourile pe care le-a gasit sub brad. Politistii au reactionat intr-un mod neasteptat.

La ce varsta inceteaza copiii sa mai creada in Mos Craciun? Ce spun CERCETATORII BRITANICI

Cercetatorii britanici au mai facut o descoperire uimitoare. Dupa indelungi statistici, acestia au concluzionat ca carsta la care copiii nu mai cred in Mos Craciun coincide cu primele clase primare,.

Trump, catre un copil de 7 ani: Inca mai crezi in Mos Craciun?

La ce varsta copiii nu mai cred in Mos Craciun? Aceasta pare sa fi fost si intrebarea presedintelui american Donald Trump in timpul sarbatorilor de anul acesta.

Premierul, ironizat crunt de Toni Grecu in Scrisoarea Vioricai pentru Mos Craciun: Daca tot am ideile si parerile lui, corect ar fi sa am si mustata lui, nu?

Toni Grecu 59 de ani), fondatorul grupului de umor Divertis, a facut pe scena Teatrului National un moment in care a ironizat-o pe Viorica Dancila, citind scrisoarea premierului pentru Mos Craciun.

Fetita americana crede in Mos Craciun in continuare, chiar si dupa telefonul primit de la Donald Trump

Lloyd Collman, o fetita de doar sapte ani din Statele Unite ale Americii, a starnit interesul scenei globale, dupa ce Donald Trump a intrebat-o daca mai crede in Mos Craciun la varsta ei. in acest context,.

VIDEO Povestea copilului de 7 ani care crede n Mos Craciun, n ciuda scepticismului lui Donald Trump

Si totusi cred in Mos Craciun, a spus Collman Lloyd, fetita de 7 ani a carei convorbire de Craciun cu presedintele american Donald Trump a devenit virala pe Internet. Fetita a fost identificata de ziarul american The Post and Courier din Charleston, care a stat de vorba cu ea si cu parintii ei despre acest episod.

Fata de sapte ani care a vorbit cu Trump de Craciun spune ca nu a fost traumatizata si crede in continuare in Mos Craciun

Fata in varsta de sapte ani a carei convorbire cu presedintele american Donald Trump de Craciun a devenit virala pe Internet spune ca ea crede in continuare in Mos Craciun, relateaza BBC News.

Toni Grecu a citit, pe scena Teatrului National, Scrisoarea Vioricai Dancila pentru Mos Craciun: Daca tot am ideile si parerile lui, corect ar fi sa am si mustata lui, nu? (VIDEO)

Viorica Dancila a fost ironizata public de Toni Grecu. Fondatorul grupului de umor Divertis a starnit hohote de ras in sala mare a Teatrului National din Bucuresti cititnd scrisoarea premierului pentru Mos.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3053 seconds )