Libnet.ro
UNICEF

22:01

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar. continuă pe Wall-Street Ro

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Viorica Dancila, reactie dupa atacul SUA din Siria

Romania sustine si este solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta in Siria, ca urmare a atacului chimic din 7 aprilie, a anuntat Guvernul, printr-un comunicat transmis.

Vladimir Putin, prima reactie oficiala dupa atacul SUA impotriva Siriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sambata, un comunicat in care a precizat ca atacurile coordonate de SUA impotriva Siriei reprezinta acte de agresiune. Rusia a anuntat sambata convocarea.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacul Statelor Unite in Siria (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, Statele Unite, Marea Britanie si Franta au desfasurat un atac coordonat in Siria. Romania condamna.

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )