Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rusia incheie primele teste pe om ale unui vaccin impotriva COVID-19, anunta Ministerul rus al Apararii

Adevărul Adevărul,
Rusia incheie primele teste pe om ale unui vaccin impotriva COVID-19, anunta Ministerul rus al Apararii

Rusia a anuntat miercuri ca a incheiat primele teste clinice pe om ale unui vaccin impotriva noului coronavirus si ca acestea urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul lui iulie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Australia a inceput testarea pe oameni a unui vaccin impotriva COVID-19

Un vaccin impotriva COVID-19 aflat in curs de dezvoltare la Universitatea din Queensland UQ) din Australia a intrat in faza de testare pe subiecti umani, au anuntat luni reprezentanti oficiali, citati de Xinhua.

Descoperirea care poate complica crearea unui vaccin anti-Covid-19: Imunitatea dobandita in urma vindecarii ar disparea in cateva luni

Imunitatea asigurata de anticorpi in urma vindecarii de Covid-19 ar disparea in cateva luni de zile, potrivit unui nou studiu, un lucru care risca sa complice crearea unui vaccin care sa fie eficient pe termen lung - care este necesar fie sa fie mai puternic sau sa fie administrat cu regularitate, potrivit unui expert, relateaza AFP.

SUA: Primele executii ale unor prizonieri federali din ultimii 17 ani au primit unda verde

Curtea Suprema din SUA a dat unda verde primelor executii ale unor prizonieri federali din ultimii 17 ani, relateaza BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )