Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rusia: Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta pentru drepturile omului si fosta disidenta, a incetat din viata

Adevărul Adevărul,
Rusia: Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta pentru drepturile omului si fosta disidenta, a incetat din viata

Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta din Rusia pentru drepturile omului si fosta disidenta sovietica, a incetat din viata, sambata, la Moscova, la varsta de 91 de ani, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Ministrul britanic al muncii: Acordul premierului May privind Brexit-ul este cea mai buna optiune

Ministrul britanic al muncii si pensiilor, Amber Rudd, a declarat sambata ca acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost cea mai buna optiune posibila si singurul plan disponibil pentru iesirea din Uniunea Europeana, desi a recunoscut ca.

Azi, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Teaser video si noi detalii despre finalul Game of Thrones: Cea mai mare scena de lupta din istoria TV si o surpriza incredibila VIDEO

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va contine cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii, promite chiar actorul care il portretizeaza pe Regele Noptii, iar cel mai nou teaser video lansat de HBO ii da dreptate.

Cea mai eficienta metoda non-chirurgicala de tratare a alopeciei. Studiu

Terapiile laser de joasa frecventa reprezinta, la ora actuala, cea mai eficienta metoda de tratament non-invaziva si non-chirurgicala a alopeciei, principala cauza a pierderii parului atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor. Aceasta este concluzia unui studiu publicat recent in prestigioasa publicatie Journal of The European Academy of Dermatology and Venerology.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre Isis, cea mai importanta zeita

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre Isis, cea mai importanta zeita, sotia lui Osiris. ii protejeaza pe nou-nascuti, le confera intelepciune femeilor. Perioada nasterii 11-31 martie, 18-29.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

Bradul de Craciun la ghiveci, solutia cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator

Regia Nationala a Padurilor Romsilva promoveaza achizitionarea pomilor de Craciun autohtoni si, pentru a reduce la minimum impactul asupra mediului inconjurator, incurajeaza cumpararea pomilor cu radacina protejata sau plantati in ghivece.

De ce vrea Kim Jong-un sa-si inlocuiasca arma secreta de la TV, cea mai cunoscuta femeie din Coreea de Nord

Celebra crainica Ri Chun-hee 75 de ani), cea care a dat toate marile vesti in ultimii 40 de ani poporului nord-coreean, fapt ce i-a atras titlurile de regina propagandei si portavocea lui Kim Jong-un, va fi inlaturata de pe post la dorinta dictatorului.

Romania este cea mai religioasa tara din Europa. Ce procent din populatia tarii declara cu absoluta certitudine ca Dumnezeu exista

Romania ocupa primul loc intr-un top al celor mai religioase tari din Europa. Studiul a fost facut in 34 de state de pe continent.

Romania nu are niciun sortiment de branza in top 78 mondial. Tara care a dat cea mai buna branza in 2018

Romania nu are niciun sortiment de branza in top 78 mondial. Cei mai buni sunt la acest capitol sunt norvegienii, spaniolii, francezii si englezii. in top se mai situeaza producatorii din Italia sau din Statele Unite ale Americii.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )