Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia pregateste inca cel putin 3 vaccinuri anti-COVID-19, dupa Sputnik V. Cand vor fi disponibile

B1 B1,
Rusia pregateste inca cel putin 3 vaccinuri anti-COVID-19, dupa Sputnik V. Cand vor fi disponibile

Rusia a anuntat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, inca din vara anului 2020. Guvernul de la Moscova nu se opreste la Sputnik V, a dezvaluit premierul Mihail Misustin. inca de la inceputul. continuă pe B1

VIDEO O nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra: Cel putin doi morti

Cel putin doi marinari au murit duminica dupa ce o nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra in largul coastei Turciei, au spus autoritatile turcesti, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si vom vorbi mai degraba de cazuri sporadice decat de focare (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a subliniat ca este important sa respectam regulile de protectie sanitara cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si.

STUDIU: Imunitatea la SARS-CoV-2 poate dura cel putin sase luni

Imunitatea contra Covid-19 ar putea dura cel putin sase luni, datorita celulelor-memorie care pastreaza o urma de infectie si reactiveaza protectia imunitara in caz de reinfectie, potrivit unui studiu aparut luni.

Studiu: Imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni

Potrivit celor mai recente studii, imunitatea in urma infectarii cu noul coronaviruspoate dura cel putin sase luni. Cercetarea a fost pubicata in revista Nature si a fost realizata in urma analizarii.

Cel putin doi morti in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra

Cel putin doi marinari au murit duminica in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra, in largul Turciei, au anuntat autoritatile turce, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

Cel putin 10.000 de oameni au protestat la Viena impotriva masurilor anticoronavirus

Cel putin 10. 000 de oameni au manifestat sambata la Viena impotriva masurilor sanitare adoptate pentru a combate coronavirusul, cerand intre altele demisia guvernului si denuntand presa mincinoasa, relateaza presa internationala.

Cel putin doi morti au fost raportati in urma naufragiului unei nave de marfa in Marea Neagra

Doi marinari au decedat dupa ce o nava de marfa a naudfragiat in Marea Neagra, in largul Turciei, in cursul zilei de duminica. Pentru moment, au fost salvati cinci membrii ai echipajului, dupa cum au precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )