Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia isi va asuma o parte din riscurile legale privind vaccinul sau anti-COVID-19: Avem incredere

Adevărul Adevărul,
Rusia isi va asuma o parte din riscurile legale privind vaccinul sau anti-COVID-19: Avem incredere

Rusia are atat de multa incredere in vaccinul sau impotriva COVID-19 ca este pregatita sa-si asume partial raspunderea legala in cazul unor consecinte nedorite mai degraba decat sa lase toate riscurile in seama cumparatorilor, spune sefului fondului care finanteaza proiectul vaccinului rus, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Rusia e atat de increzatoare in vaccinul sau anti-COVID, incat va suporta o parte din raspunderea juridica in cazul unor efecte adverse

Rusia este atat de increzatoare in vaccinul sau impotriva COVID-19 incat va suporta o parte din raspunderea juridica in cazul in care ceva va merge prost, in loc sa le ceara cumparatorilor sa isi.

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Jumatatea plina a pandemiei: O parte din tineri se reintorc sa locuiasca cu parintii, strangand legaturile familiale

Sorin Ionescu prenumele e real, numele nu, din motive personale) s-a intors acum doua luni din Baia Mare cu familia in satul natal, aflat la 30 de kilometri de capitala judetului. Sorin avea o mica firma de organizare de evenimente pe care a fost nevoit sa o inchida in timpul pandemiei. Sotia lucra ca vanzatoare la un magazin dar si ea a ramas fara loc de munca. Cu doi copii de varsta scolara, Sorin impreuna cu Dana, sotia lui, au decis ca au pierdut destul si ca pentru a supravietui trebuie sa se intoarca in satul de unde au plecat si sa locuiasca la ai batrani.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e parte din mafia imobiliara Cum a ajuns Bucurestiul sa aiba putine spatii verzi si zone cu potential turistic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a ales, marti, sa discute despre mafia imobiliara din Bucuresti deoarece acesta este subiectul pe care il vrea abordat aparatul de propaganda al.

Hondurasul isi muta ambasada din Israel la Ierusalim

Hondurasul isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim pana la sfarsitul anului, a anuntat duminica presedintele Juan Orlando Hernandez, la doi ani dupa ce Statele Unite au facut acelasi pas controversat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )