Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia, tot mai agresiva. Romania trebuie sa informeze permanent NATO de miscarile Moscovei, sa atraga trupe aliate si sa accelereze procesul de inarmare

Adevărul Adevărul,
Rusia, tot mai agresiva. Romania trebuie sa informeze permanent NATO de miscarile Moscovei, sa atraga trupe aliate si sa accelereze procesul de inarmare

Rusia este tot mai agasanta si incearca in forta sa se impuna in zona Marii Negre. Concret, avioanele de lupta rusesti sunt surprinse tot mai des de fortele NATO in proximitatea spatiului aerian al Romaniei, deci si al aliantei. Mai grav, Moscova a accelerat demersurile de modernizare si redimensionare a flotei militare din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Iohannis: Sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate, precizand ca traversam o perioada in care independenta justitiei romane este pusa la grea incercare, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Independenta justitiei este pusa la grea incercare. Sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate

Klaus Iohannis a condamnat luni seara atacurile date la adresa justitiei de catre coalitia aflata la putere, aratand ca indepedenta justitiei estei pusa in pericol in Romania de catre politicieni.

Mizele Strategiei Dunarii si de ce Romania trebuie sa reinventeze acest proiect macroregional

Rezultatele Eurobarometrului arata ca 46% din romanii care locuiesc in Regiunea Sud mai cred ca e un lucru bun ca Romania e in Uniunea Europeana. Proiecte precum Strategia Dunarii ar fi trebuit sa aduca prosperitate in orasele din aceasta zona, dar implicarea insuficienta a autoritatilor a accentuat sentimentul ca nimic nu s-a schimbat pentru acesti oameni de cand tara noastra a aderat la UE.

Mizele Strategiei Dunarii si de ce Romania trebuie sa reinventeze acest important proiect macroregional

Rezultatele Eurobarometrului arata ca 46% din romanii care locuiesc in Regiunea Sud mai cred ca e un lucru bun ca Romania e in Uniunea Europeana, scrie jurnalistul Vlad Epurescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Banca Mondiala avertizeaza: Romania trebuie sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung

Romania ar trebui sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung, iar pe termen scurt trebuie sa fie foarte prudenta, intrucat pericolele sunt aproape, a declarat, vineri, Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia.

Romania trebuie sa stimuleze cresterea pe termen lung

Romania ar trebui sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung, iar pe termen scurt trebuie sa fie foarte prudenta, intrucat pericolele sunt aproape, a declarat astazi Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Este inevitabil: Romania trebuie sa adopte aceasta lege, desi ii afecteaza pe toti cei din diapora. Vom primi o amenda imensa in caz contrar

Romania poate fi amendata de Uniunea Europeana cu zeci de milioane de euro, daca nu adopta de urgenta Directiva Europeana 2015/849, cea care se refera la spalarea banilor,in timp ce va detine.

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position n Statele Unite ale Americii / Tot mai aproape de al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton a reusit sa fie cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din Statele Unite ale Americii, desfasurate peCircuit of the Americas. Acesta a fost mai rapid doar cu 61 de miimi de secunda decat Sebastian Vettel, clasat al doilea. Germanul va fi retrogradat trei locuri pe grila de start, deoarece a depasit viteza sub safety car, vineri, in antrenamentele libere.

Soc! Cat aur mai are Romania

Muntii nostri aur poarta, Noi cersim din poarta-n poarta, scria Octavian Goga intr-una dintre celebrele sale poezii. Si, da, acest lucru este cat se poate de evident, cu atat mai mult cu cat Romania .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )