Libnet.ro
UNICEF

01:05

O rusoaica, angajata de 10 ani in cadrul Ambasadei Statelor Unite la Moscova, suspectata de spionaj pentru Rusia

Antena3 Antena3,
O rusoaica, angajata de 10 ani in cadrul Ambasadei Statelor Unite la Moscova, suspectata de spionaj pentru Rusia

O rusoaica, angajata de 10 ani in cadrul Ambasadei Statelor Unite la Moscova, a spionat pentru serviciile de securitate ale Rusiei, scrie presa americana. Femeia lucra pentru Serviciul Secret, agentia care se. continuă pe Antena3

O spioana rusa a lucrat la ambasada SUA de la Moscova, mai bine de 10 ani

Investigatorii de contraspionaj americani au descoperit ca o spioana rusa a lucrat nedetectata la ambasada SUA de la Moscova timp de mai bine de 10 ani, scrieThe Guardian, citat de News. ro.

The Guardian: O spioana rusa la ambasada Statelor Unite de la Moscova

Investigatorii de contraspionaj americani au descoperit ca o spioana rusa a lucrat nedetectata la ambasada Statelor Unite de la Moscova timp de mai bine de 10 ani, scrie The Guardian.

Cat puteai castiga investind 10 ani cate 100 de lei/luna in actiuni romanesti

O persoana care in ultimii 10 ani ar fi cumparat in fiecare luna actiuni romanesti in valoare de 100 lei, ar avea in prezent un portofoliu de 17. 600 lei, reprezentand un castig de 5. 600 lei sau un randament de 46%. Daca in calcul ar fi incluse si.

Ambasada SUA de la Moscova, SPIONATA timp de 10 ani! O rusoaica angajata chiar de Secret Service avea acces la datele despre PRESEDINTE

O spioana a Rusiei a lucrat la ambasada SUA din Moscova mai mult de un deceniu! Femeia a fost angajata de Secret Service si ar fi avut acces la informatii confidentiale, inclusiv programul presedintelui si al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )