Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce s-a accidentat Cristina Neagu? Cea mai buna handbalista a Romaniei face lumina in cazul rupturii de ligamente

Adevărul Adevărul,
De ce s-a accidentat Cristina Neagu? Cea mai buna handbalista a Romaniei face lumina in cazul rupturii de ligamente

Cristina Neagu s-a accidentat grav in meciul Romaniei cu Ungaria, ultimul din Grupa II Principala de la Campionatul European. continuă pe Adevărul

ORBAN: Alegerile anticipate, cea mai buna solutie pentru Romania

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a afirmat astazi, la Alba Iulia, ca in opinia sa, in cazul caderii Guvernului, cea mai buna solutie ar reprezenta-o alegerile anticipate, dat fiind faptul ca, a sustinut acesta, optiunile politice s-au modificat dramatic fata de decembrie 2016.

Cristina Neagu, ignorata: Cea mai buna marcatoare din istoria Europeanului n-a prins Dream Team-ul. O singura romanca a fost aleasa

Chiar daca se afla si acum pe locul 2 in clasamentul marcatoarelor de la Euro 2018, cu 44 de goluri, handbalista de 28 de ani a ratat cea mai buna echipa a turneului final.

Cristina Neagu, nainte de marele duel cu Rusia: Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Nu va putea ajuta nationala de handbal feminin de pe teren, dar o va face din tribune. Cristina Neagu este marea absenta a tricolorelor la duelul foarte dificil cu Rusia, din semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris pe Instagram cea mai buna marcatoare de pana acum a nationalei la CE din Franta.

ANALIZA Cine este Rusia si cum ar putea fetele noastre sa se califice n finala CE de handbal feminin - Marea problema, asumarea liderului n lipsa Cristina Neagu

Romania va fi nevoita sa lupte contra Rusiei in semifinalele CE de handbal feminin fara Cristina Neagu, sportiva care a strans cele mai multe minute jucate la acest turneu final european pentru echipa lui Ambros Martin - 335. in plus, Cristina a punctat de 44 de ori, fiind cea mai buna marcatoare a tricolorelor. Formatia lui Trefilov este foarte buna pe extreme, acolo de unde au venit cele mai multe goluri. Romania vs Rusia AccorHotels Arena -Paris), de la ora 18:30 - in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cristina Neagu, despre CE si accidentare: Sunt suparata, dar asta stiu sa fac cel mai bine, sa revin n momentele grele

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat, duminica, la finalul CE din Franta, ca este suparata ca nu a putut juca in cele doua meciuri de la Paris din cauza accidentarii, dar ca va reveni, pentru ca asta stie sa faca cel mai bine in momentele grele. Handbalista a vorbit si despre cum se simte in urma accidentarii din meciul cu Ungaria, care a fost urmata de un diagnostic trist pentru cariera sa: ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept.

ROMANIA-RUSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR 1. Sansa istorica pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin

ROMANIA-RUSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR 1 Cristina Neagu, cea mai valoroasa handbalista a lumii, e out pentru urmatoarele 6 luni dupa accidentarea infioratoare suferita in meciul cu Ungaria de miercuri. Va.

Interul Amanda Kurtovic, de la CSM Bucuresti, operata dupa ruptura de ligamente; urmeaza Cristina Neagu

CSM Bucuresti se afla in situatia de a continua campionatul si Liga Campionilor fara doua jucatoare de baza la linia de 9 metri, interii Amanda Kurtovic si Cristina Neagu, accidentate la echipele nationale si diagnosticate cu ruptura de ligament la genunchi. Kurtovic a fost deja operata, iar Neagu urmeaza sa decida unde va face interventia. Kurtovic a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior si de menisc intern la genunchiul stang, in timp ce Cristina Neagu a suferit tot o ruptura de ligament incrucisat anterior, insa la genunchiul drept.

Romania - Rusia. Eliza Buceschi stie cum poate fi suplinita Cristina Neagu: Nu mai avem nimic de pierdut

Nationala feminina s-a antrenat in aceasta dimineata in Paris. La sedinta de pregatire a participat si Bianca Bazaliu, care i-a luat locul Cristinei Neagu in lotul Romaniei.

Zile NEGRE pentru Cristina Neagu: Medicii au facut ANUNTUL cumplit. Din pacate, piciorul handbalistei.... (FOTO)

Cristina Neagu, principala marcatoare a Romaniei, priveste din tribune meciul disputat de tara noastra impotriva Rusiei, in semifinalele Campionatului European de Handbal. Neagu a postat pe Instagram un mesaj.

ATITUDINE DE BALON DE AUR! Cristina Neagu a trait intens fiecare clipa din semifinala pierduta cu Rusia, amintind de Cristiano Ronaldo in timpul finalei Euro 2016 (FOTO)

O natiunea intreaga a bubuit din piepturi in timpul semifinalei cu Rusia. La fel de intens a trait partida si liderul echipei, Cristina Neagu, care a privit de pe margine cu jind la prestatia tricolorelor,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )