Libnet.ro
UNICEF

14:47

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

B1 B1,
S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile. continuă pe B1

Cine este Eric Schmidt, care si-a anuntat plecarea de la conducerea Alphabet-Google / Figura istorica a Silicon Valley si un apropiat al lui Obama, are o avere estimata la 14 mld dolari

Una dintre figurile istorice ale Silicon Valley, Eric Schmidt, presedintele consiliului de administratie al Alphabet, firma-mama a Google, renunta in ianuarie la functiile de conducere pe care le detine pentru a se consacra altor proiecte, in special filantropice, scrie AFP.

Cine este ofiterul SRI care a accidentat mortal o femeie

Ofiterul SRI care a accidentat mortal o femeie este seful SRI Prahova. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpa si pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit.

Cine este, de fapt, avocata care o apara pe criminala de la metrou!

La mai bine de o saptamana de cand Magdalena Serban este acuzata ca a impins in fata trenului o tanara in varsta de 25 de ani, care a murit in urma incidentului, aceasta a primit dreptul la un avocat care s-o.

Cine este, de fapt, AVOCATA CRIMINALEI de la metrou si cum a ajuns sa O APERE. Detalii SOCANTE au iesit la IVEALA

Crima de la metrou de 12 decembrie tine atentia presei de peste o saptamana de cand aceasta a avut loc. in ciuda oprobiului public revarsat asupra faptasei, Magdalena Serban, aceasta.

Elevul care a ingenuncheat la catafalcul Regelui Mihai: Am facut ce am simtit

Vlad Dragne este elev in clasa a X-a la Colegiul Sfantul Sava din Capitala si a reusit sa emotioneze intreaga tara in momentul in carea ingenuncheat la.

Cine este copilul purtat in brate de Iisus si care este legatura pruncului cu traditia romaneasca a taierii porcului

Putina lume stie cine este copilul pe care Iisus Hristos l-a tinut in brate dandu-l exemplu oamenilor pentru puritatea sa: De nu va veti intoarce si nu veti fi precum pruncii, nu veti intra in imparatia cerurilor!.

SOC! Cine este ACTORUL ROMAN AMENDAT pentru ca a raportat la 112 un FURT: Data viitoare cand mai vad o infractiune, MA iNTORC CU SPATELE

Spiritul civic, aproape pe cale de disparitie la romani, a fost sanctionat de politistii botosanen si cu amenda de 500 de lei. Actorul Petrut Butumana raportat la 112 motiv pentru care a fost must.

SCENE SOCANTE in Bucuresti! Cine este BARBATUL care a fost BATUT, FARA MILA, de bodyguarzii unei sali de jocuri (VIDEO)

Imagini halucinante surprinse in Capitala. Un tanar a fost batut pana aproape de moarte de angajatii unei firme care asigura paza unei sali de jocuri din sectorul 6. Cinci bodyguarzi au dat.

Surpriza! Cine este avocata lui Liviu Dragnea: O milionara membra a PNL

Liviu Dragnea este reprezentat in ultimul dosar deschis de DNA o membra PNL. Flavia Cristina Teodosiu a avut numeroase afaceri cu statul si a ocupat pozitii bine retribuite in cadrul unor companii de.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )