Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A AFLAT! Cine este omul negru pe care Dragnea il acuza ca a DETURNAT guvernele PSD

B1 B1,
S-A AFLAT! Cine este omul negru pe care Dragnea il acuza ca a DETURNAT guvernele PSD

La scurt timp dupa incheierea furtunosului CEx de luni, Liviu Dragnea a lansat acuzatii grave la adresa unui personaj veninos care ar fi deturnat Guvernele PSD din ultimul an. Fara sa. continuă pe B1

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea prelua conducerea interimara a Guvernului

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Cine este PAUL STANESCU, cel care ar putea fi PREMIERUL INTERIMAR al Romaniei. De ce Dragnea il vrea TOCMAI pe el?! Avem toate DETALIILE

E din nou haos in Guvern! Dupa demisia premierului Mihai Tudose, ar urma sa conduca Guvernul un al treilea om. Este vorba despre vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, care ar fi fost.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Pactul SECRET facut de Stela Popescu si Alexandru Arsinel, cu cateva luni inainte de moartea artistei! S-a AFLAT tot! Este vorba despre ...

Un amanunt a iesit de curand la iveala. Si anume, este vorba despre un pact secret pe care Stela Popescu si Alexandru Arsinel l-ar fi facut cu cateva luni inainte ca marea actrita sa se.

Anunt NEASTEPTAT! Carmen Serban: Vreau, nu vreau, MA MARIT! Cine este ALESUL

Carmen Serban are incredere ca anul 2018 va fi faborabil din punct de vedere sentimental pentru ea. Dupa o perioada dificila, pe care a depasit-o prin rugaciuni si pelerinaje la biserica, artista crede ca.

BURSA ZVONURILOR: Cine este noul FAVORIT la sefia guvernului

Agitatie mare in interiorul PSD, dupa Comitetul Executiv in care Mihai Tudose a fost scos din Palatul Victoria. Liderii partdului au inceput sa isi faca campanie interna pentru a.

De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

Scandalul imens provocat in politie de agentul de la rutiera, acuzat de pedofilie, scoate la iveala noi politisti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )