Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce s-a ales de oamenii care aproape au devenit cei mai puternici din lume

Playtech Playtech,
Ce s-a ales de oamenii care aproape au devenit cei mai puternici din lume

Jobul de presedinte ar putea fi cel mai dificil de obtinut din lume. Cei care pierd alegerile sunt de multe ori lasati intr-un con de umbra cand vine vorba de atentia mediatica, dar asta nu inseamna ca odata cu esecul pentru titlul de presedinte au renuntat. Oamenii care aproape au castigat titlul de presedinte al []. continuă pe Playtech

Emotionanta poveste a eroului de razboi salvat de sora Regelui Carol al II-lea si care a ajuns unul dintre cei mai longevivi primari din Romania

Provenit dintr-o familie extrem de saraca, Ion Vasile a avut o viata demna de un roman. A lucrat ca zilier ani de zile, a luptat in Al Doilea Razboi Mondial, a fost salvat de sora Regelui Carol al II-lea de la amputarea bratului drept, iar ulterior a ajuns primarul comunei argesene Cosesti, pe care a condus-o 30 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi edili din Romania.

Unul dintre cei mai importanti lideri nord-coreeni a murit. Cauza oficiala a decesului

Fostul ministru al apararii nord-coreene Kim Yong-Chun - unul dintre cei mai influenti conducatori militari din timpul mandatului liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Il - a decedat in cursul acestei saptamani, a.

Dambovita, printre judetele cu cei mai putini kilometri de drumuri de pamant

Regiunea Nord-Est a Romaniei are cei mai multi kilometri de drumuri pietruite si de pamant, judetele Botosani, Iasi, Suceava si Vaslui raportand printre cele mai mari valori in ceea ce priveste starea precara a drumurilor, potrivit datelor publicate intr-un raport al Institutului National de Statistica INS). La polul opus se afla Dambovita, Covasna sau Caras-Severin.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Topul femeilor din zodiac care cheltuie cei mai multi bani

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse, care sunt cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Sagetator Potrivit numerologului, cele mai putin costisitoare.

Jeff Bezos are propria metoda de recrutare. Cum angajeaza cei mai buni specialisti la Amazon

In urma cu exact 20 de ani, Jeff Bezos a stabilit un principiu foarte clar in functie de care se fac angajarile la Amazon. In anul 2018, lucurile nu s-au schimbat deloc in aceasta privinta. Recrutarile se fac dupa aceeasi regula de aur, care sta la.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Unul dintre cei mai CAUTATI interlopi romani, ARESTAT la Londra: HALUCINANT de ce este acuzat barbatul (FOTO)

Interlopul Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din Romania, a fost arestat in Hertfordshire, la periferia Londrei. Ghenosu se afla pe lista celor mai cautate.

Hainele pe care NU le va mai putea purta Meghan Markle de cand e ducesa

Meghan Markle a dat dovada de eleganta si stil cu mult inainte sa il cunoasca pe Printul Harry, cand nici prin gand nu ii trecea ca s-ar putea ca ea sa devina membra a familiei regale. Situatia s-a schimbat de cand este ducesa, ea trebuie sa respecte protocolul si etichetele regale. Iata mai jos noua aparitii iconice ale actritei pe care in ziua de astazi n-ar putea sa le mai imbrace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )