Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Politistul din Arad care a ucis un biciclist aflat pe trecerea de pietoni, a fost arestat pentru 30 de zile. Vinovatul se afla in timpul liber si tocmai plecase de la un meci de fotbal cu prietenii. Acesta a . continuă pe Antena3

Detalii cutremuratoare legate de tinerii gasiti impuscati intr-un bar din Arad

Cei doi tineri de 23 de ani gasiti impuscati intr-un bar din Arad erau intr-o relatie. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre o crima, urmata de sinucidere. Se crede ca cei doi s-ar fi.

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Singura tara din Europa care inca mai aplica pedeapsa capitala

Republica Belarus, ultima tara din Europa unde se aplica pedeapsa capitala, a executat un barbat condamnat la moarte in 2016 pentru uciderea celor doi copii ai sai, a anuntat miercuri o organizatie.

Ministrul Finantelor promite cresterea procentului din impozit care poate fi directionat catre ONG-urile din sanatate

ONG-urile din sanatate ar putea beneficia de un procent mai mare din impozitul pe venit din partea contribuabililor. In prezent, acestia pot directiona catre organizatii non-profit 2% din impozitul anual pe venit, insa suma este mai mica decat in.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )