Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce s-a intamplat in casa politistului criminal din Oravita, in seara fatala. Vecinii au povestit tot

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat in casa politistului criminal din Oravita, in seara fatala. Vecinii au povestit tot

Politistul gasit mort in locuinta sa din Oravita si-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cutit, apoi s-a sinucis. Este concluzia la care au ajuns anchetatorii in urma cercetarilor. in urma lor a ramas un. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul crimei din Oravita. E incredibil ce au descoperit medicii legisti

Medicii legisti au facut publice amanunte socante despre drama petrecuta in familia politistului de la Transporturi Feroviare din Oravita. Cornel Hernea si-a premeditat crima, iar pe trupul partenerei lui au.

Prima concluzie a anchetatorilor in legatura cu descoperirea socanta din Oravita

Un politist de la Politia Transporturi si concubina lui au fost gasiti morti in casa, joi dimineata, in Oravita, judetul Caras-Severin, o echipa de criminalisti fiind prezenta la fata locului pentru a st.

Secretul nestiut al lui Cornel, politistul din Oravita, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat iubita. Indiciul ravasitor ignorat de toata lumea

Cornel Hernea si iubita sa Marcela Givada au fost gasiti morti in casa, joi dimineata. Hernea era politist la Politia Transporturi si avea arma lasata la birou, la iesirea din tura. Cadavrele celor.

Adevarul despre crima urmata de sinucidere din Oravita. Cornel si Marcela aveau un copil de un an si doua luni

Un politist si concubina sa au fost gasiti decedati in locuinta lor, iar cercetarile au demonstrat faptul ca este vorba de o crima urmata de o sinucidere. Desi este zi de sarbatoare, la Oravita a avut.

Mister in jurul mortii iubitilor din Oravita. Ancheta scoate la iveala informatii cutremuratoare - GALERIE FOTO

Un politist de la Transporturi si concubina acestuia au fost gasiti decedati, joi dimineata, in locuinta lor din orasul Oravita. Potrivit primelor concluzii trase la fata locului de anchetatori, este vorba.

Un politist si iubita lui, gasiti morti in locuinta din Oravita. Primele imagini - VIDEO

Un politist de la Transporturi si concubina acestuia au fost gasiti decedati, joi dimineata, in locuinta lor din orasul Oravita. Pentru moment nu se stie cum a avut loc decesul celor doi, dar nu este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )