Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce s-a intamplat cu cateva ore inainte ca Nelu Stoian sa moara. Florin Salam abia facuse anuntul

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu cateva ore inainte ca Nelu Stoian sa moara. Florin Salam abia facuse anuntul

Fratele lui Florin Salam a murit ieri. Familia manelistului traieste momente extrem de grele dupa ce barbatul a fost rapus de coronavirus. Dupa o lupta de doua luni cu COVID-19 si alte boli care-l naspustisera, trupul lui Nelu nu a mai rezistat. Ce s-a intamplat cu acesta in urma cu doar cateva ore inainte de . continuă pe Playtech

Fratele lui Florin Salam a murit. Nelu Stoian a decedat cu covid-19

Internat inca de luna trecuta dupa ce s-a infectat cu COVID-19, fratele lui Florin Salam a murit la spital. in tot acest timp familia a fost alaturi de el, iar Florin Salam chiar a facut un apel public atunci cand nu mai stia nimic despre starea sa de sanatate a fratelui sau. Fratele lui Florin .

Fratele lui Florin Salam a incetat din viata. Nelu Stoian era infectat cu COVID-19 si internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, s-a stins din viata vineri seara. Barbatul era internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus. Fratele.

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu coronavirus

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era internat inca de luna trecuta la Institutul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Sir David Attenborough a batut un record pe Instagram la nici cateva ore dupa ce si-a facut cont

Sir David Attenborough a deoborat un record Guiness World Records dupa ce contul sau de Instagram a ajuns la un milion de urmaritori in numai 4 ore si 44 de minute. Anterior, recordul a fost detinut de Jennifer Aniston, arata BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )