Libnet.ro
UNICEF

18:30

S-a intors Marius Elisei acasa? Ce a raspuns Oana Roman cand a fost intrebata asta, in direct

Playtech Playtech,
S-a intors Marius Elisei acasa? Ce a raspuns Oana Roman cand a fost intrebata asta, in direct

Oana Roman a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Fosta prezentatoare a facut anuntul printr-o postare pe retelele de socializare. Vedeta a fost intrebata astazi, in direct, daca partenerul sau s-a intors in caminul conjugal. Ce a raspuns fiica fostului premier al Romaniei? Ce a raspuns Oana . continuă pe Playtech

DOAMNE, CE URAT S-A LASAT! Marius Elisei a STERS PE JOS cu Oana Roman dupa ce vedeta i-a dat PAPUCII: Gestul TOTAL de SFIDARE (VIDEO)

Oana Roman a anuntat, miercuri, despartirea de Marius Elisei, sotul sau, dupa o relatie de 7 ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o.

Prima fotografie cu Oana Roman si Isabela, dupa despartirea de Marius Elisei. Ce au observat imediat fanii

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Prima fotografie cu fiica lui Petre Roman si Isabela, dupa despartirea de partener. Ce au observat fanii? Prima fotografie cu Oana .

Oana Roman face noi dezvaluiri despre despartirea de Marius Elisei. Cine a luat decizia si ce se intampla cu fiica lor

Ieri, 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Ce dezvaluri a facut despre despartirea de Marius Elisei? Oana .

Marius Elisei, GRAV BOLNAV! DEZVALUIRI SOC dupa DESPARTIREA de OANA ROMAN

Dupa 7 ani de relatie, Oana Roman a decis sa se desparta de Marius Elisei, dar cei doi vor ramane in relatii bune, de dragul fetitei.

S-A AFLAT MOTIVUL DIVORTULUI! Oana Roman, iNSELATA de Marius Elisei! CINE E FEMEIA cu care L-A PRINS?

Vestea divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei a socat Romania, mai ales ca cei dopi s-au separat dupa 7 ani de relatie.

HOPA! Oana Roman, PRINSA iN PAT cu frumuselul cantaret din Republica Moldova, la doar cateva zile dupa ce i-a dat papucii lui Marius Elisei (GALERIE FOTO)

Anuntul ca Oana Roman si Marius Elisei se vor desparti a luat prin surprindere intregul showbiz autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Fiica lui Petre Romana a publicat un mesaj in mediul online si a precizat.

Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, vedeta si-a pus toti fanii in cap: Nu-mi place goliciunea ta! FOTO

Separarea de sotul ei, Marius Elisei, pare ca i-a adus numai bine. Dupa ce a dat marea veste, a intrat in lenjerii. Oana Roman s-a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, fosta prezentatoare de televiziune si-a pus toti fanii in cap. Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat Oana Roman a anuntat ca .

Oana Roman a rabufnit dupa ce s-a pozat imbracata sumar. M-ati calcat in picioare pentru ca nu urlu!

Oana Roman s-a despartit in urma cu cateva zile de sotul ei, Marius Elisei. Vedeta a decis sa anunte aceasta ruptura prin intermediul retelelor sociale, mai precis printr-o postare pe Facebook. Dupa cei sapte ani de casnicie incheiati, fiica lui Petre Roman a acceptat sa se pozeze fara inhibitii, in pat, insa, din pacate si-a .

Oana Roman s-a despartit de sot dupa ce s-a mutat in casa noua

Oana Roman s-a mutat de curand in casa noua, insa iata ca nu toate lucrurle functioneaza exact asa cum ar trebui in viata ei. Vedeta a anuntat ieri public faptul ca ea si sotul ei, Marius Elisei, au hotarat sa se desparta.

Ce a postat Silvia Chifiriuc, la scurt timp dupa ce Oana Roman a anuntat ca se desparte de sot. O zi buna

Silvia Chifiriuc a postat un mesaj interesant pe o retea de socializare, la doar cateva ore de anuntul Oanei Roman care a socat pe multa lume. Ce a scris sotia lui Petre Roman in mediul online? Silvia Chifiriuc, mesaj dupa ce Oana Roman a anuntat despartirea de sot Ieri, presa mondena era cutremurata de anuntul .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )