Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a lansat Barometrul european pentru ocuparea fortei de munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
S-a lansat Barometrul european pentru ocuparea fortei de munca

Staffing Industry Analysts SIA), consultant global pe probleme de forta de munca si ocupare, si World Employment Confederation WEC), asociatia internationala la care este afiliata Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara ARAMT), au lansat. continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 31.000 locuri de munca, vacante la nivel national. Ce meserii se cauta

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), sunt disponibile 31. 070 locuri de munca.

ANOFM: Peste 29.000 de locuri de munca, disponibile la nivel national. Ce meserii se cauta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru agenti de securitate si agenti comerciail. Doar 1. 500 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

ANOFM: Peste 29 de mii de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca.

ANOFM: 29.803 locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agent de securitate

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru agenti de securitate si agenti comerciali. Doar 1. 500 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Subventii pentru companiile care angajeaza someri si tineri absolventi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca implementeaza o serie de masuri care vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Printre masurile destinate cresterii sanselor de ocupare a.

CU PESTE DOUA MILIARDE DE EURO: Comisia Europeana finanteaza Consiliul European pentru Inovare

Comisia Europeana va aloca, in perioada 2019 - 2020, fonduri de peste doua miliarde de euro pentru lantul inovarii, respectiv pentru proiecte de pionierat pathfinder) dedicate dezvoltarii tehnologiilor avansate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )