Libnet.ro
UNICEF

19:15

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

B1 B1,
S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren. continuă pe B1

VIDEO Simona Halep, antrenament la Cincinnati alaturi de Darren Cahill

Ajunsa la Cincinnati dupa ce la Toronto a fost nevoita sa abandoneze, Simona Halep a avut parte de un antrenament special pe taram american, fostul lider mondial pregatindu-se alaturi de Darren Cahill.

Simona Halep si obiectivele urmatoarei perioade: Mai multe Grand Slam-uri, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo

Aflata la Cincinnati acolo unde se pregateste si alaturi de Darren Cahill), Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada din tenis. Simona si-a propus urmatoarele: Mai multe Grand Slam-uri, daca e posibil, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

10 lucruri mai putin cunoscute despre Simona Halep. Ce nu se stie despre sportiva, in afara de pasiunea ei pentru tenis

Simona Halep este, fara indoiala, una dintre cele mai iubite sportive de la noi din tara gratie seriozitatii si profesionalismului cu care isi face meseria. Ultima ei reusita a fost traita cu mari emotii de toti romanii. La 28 de ani, a Simona a reusit performanta de a deveni prima campioana a Romaniei la Wimbledon. Simona .

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din turneul de la Toronto. A tinut sa se afle de la ea!

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Toronto, dupa primul set al meciului pe care l-a avut cu jucatoarea ceha de tenis Marie Bouzkova. Sportiva a facut primele declaratii pe seama acestui subiect, din care reiese ca motivele ei sunt bine intemeiate. De ce a renuntat Simona Halep la turneul de .

Fanii romani au schimbat tactica, dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup. Organizatorii nu au mai vazut asa ceva

Fanii romani au schimbat tactica dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup si i-au impresionat pe organizatorii turneului. Suporterii si-au indreptat atentia catre Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, pe care au sustinut-o in finala castigata impotriva Serenei Williams, dupa ce americanca a abandonat in primul set. Dupa retragerea Simonei Halep .

Mai joaca Simona Halep la Cincinnati? Mesajul ingrijorator postat dupa accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma sa joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, impotriva invingatoarei dintre Carla Suarez Navarro si Ekaterina Alexandrova. Cu doua zile inainte de debutul in cadrul competitiei, numarul 4 WTA a postat un mesaj ingrijorator pe retelele de socializare si a dat de inteles ca va juca doar daca .

Unde o vad specialistii americani pe Simona Halep la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a decis sa participe la turneul de la Cincinnati, in ciuda accidentarii pe care o are la glezna piciorului stang.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider al ierarhiei - Simona Halep se mentine pe 4

Naomi Osaka este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, nipona devansand-o pe Ashleigh Barty. Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5223 de puncte acumulate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )