Libnet.ro
UNICEF

08:15

S-a stabilit cauza decesului capitanului Fiorentinei, Davide Astori. Ce au descoperit medicii la autopsie

B1 B1,
S-a stabilit cauza decesului capitanului Fiorentinei, Davide Astori. Ce au descoperit medicii la autopsie

Decesul subit al capitanului formatiei italiene Fiorentina, Davide Astori, in somn, la doar 31 de ani, a venit ca un trasnet peste lumea fotbalului mondial. Procuratura a stabilit in urma autopsiei ca. continuă pe B1

S-A STABILIT cauza DECESULUI capitanului Fiorentinei, Davide Astori. SOC: Ce au descoperit medicii la autopsie

Decesul subit al capitanului formatiei italiene Fiorentina, Davide Astori, in somn, la doar 31 de ani, a venit ca un trasnet peste lumea fotbalului mondial. Procuratura a stabilit in urma autopsiei ca.

Soc in fotbalul mondial. Capitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost gasit mort in hotel

Fundasul international italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, in varsta de 31 de ani, a decedat in noaptea de sambata spre duminica la un hotel din Udine, unde echipa sa urma sa joace duminica.

Davide Astori: O noua ipoteza in cazul decesului subit al capitanului Fiorentinei

Presa din Italia prezinta o noua varianta a cauzei decesului lui Davide Astori 31 de ani), capitanu.

Dani Alves, dupa moartea capitanului Fiorentinei: in lume mor de foame mii de copii, zi de zi, si nu primesc atata atentie. Si sunt la fel de importanti

Fundasul brazilian al celor de la PSG, Dani Alves, a avut o declaratie considerata de multi despre lipsita de orice sensibilitate. in contextul decesului capitanului celor de la Fiorentina, Davide Astori, la doar.

Investigatie de crima in cazul Astori

Autoritatile din Italia au deschis o investigatie de crima cu premeditare in cazul capitanului Fiorentinei, Davide Astori.

Procurorii italieni ancheteaza decesul lui Davide Astori, capitanul Fiorentinei. S-a deschis un dosar pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni ancheteaza decesul lui Davide Astori, capitanul de 31 de ani al Fiorentinei, gasit fara suflare in camera sa de hotel.

VIDEO Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter

Tragedie in fotbalul din Italia, titreaza Gazzetta dello Sport: Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a murit in somn, la doar 31 de ani. Decesul a survenit la Udine, acolo unde formatia Viola se afla pentru disputa cu Udinese din etapa a XVII-a). Prima ipoteza a mortii: stop cardio-respirator. Toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv marele derbi dintre AC Milan si Inter, de pe San Siro. Se actualizeaza.

Rasturnare de situatie privind moartea lui Davide Astori. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Davide Astori. Fotbalistul de 31 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Udine, inainte de meciul Fiorentinei cu.

Moartea lui Davide Astori a socat fanii fotbalului. Primele reactii oficiale

Prima reactie oficiala despre decesul lui Davide Astori. De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antoni.

Ce a facut Davide Astori cu cateva ore inainte de a muri

Davide Astori, capitanul Fiorentinei, s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminca, intr-o camera de hotel. Cu doar cateva ore inainte de descoperirea socanta, fotbalistul si-a petrecut seara de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )